|

Fenerbahçe'ye yeni duvar: Yıldız isme teklif yapıldı

Ara transferde stoper takviyesi planlayan Fenerbahçe, Alman ekibi Union Berlin'in İtalyan yıldız savunmacısı Bonucci için temasa geçti. 1,5 yıllık sözleşme önerilen 36 yaşındaki stopere sezon sonuna kadar 500 bin euro teklif edildi. Sarı-lacivertliler, yıldız oyuncuyu ikna için yoğun çaba harcıyor.

09:29 - 9/01/2024 Salı
Güncelleme: 11:36 - 9/01/2024 Salı
Yeni Şafak
Bonucci'nin güncel piyasa değeri 1,5 milyon euro.
Bonucci'nin güncel piyasa değeri 1,5 milyon euro.

11 Ocak'ta başlayacak ara transfer dönemine hızlı girmek isteyen Fenerbahçe'de öncelik stoper bölgesini takviye etmek. Bu yönde çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, Bundesliga ekibi Union Berlin'de forma giyen 36 yaşındaki İtalyan stoper Leonardo Bonucci'ye teklif yaptı. Yıldız ismin, Alman ekibiyle Haziran 2024'e kadar sürecek sözleşmesini feshetmeye hazırlandığı kaydedildi.


Sarı-lacivertliler tecrübeli stopere 1,5 yıllık sözleşme önerirken, kontratın gelecek sezonki 1 yıllık bölümü ise performansa dayalı olarak uzayacak. Bonucci'ye sezon sonuna kadar 500 bin euro öneren Fenerbahçe, gelecek sezon da uzaması halinde 1 milyon euro daha ödemeyi içeren bir teklif sundu. Bonucci'yi, İtalya'dan Genoa'nm da istediği ifade edildi. 36 yaşındaki oyuncu da kariyerini İtalya'da sürdürmek isterken sarı-lacivertlilerin yıldız ismi ikna etmek için yoğun çaba harcadığı kaydedildi.

Bonucci, 2016'da yılın futbolcusu seçilmişti.

Savic askıya alındı

Stoper listesindeki Atletico Madrid'in Karadağlı savunmacısı Savic'e 3 milyon euro ve bonuslarla 4 milyon euro önerilirken, 32 yaşındaki oyuncu ise 5,5 milyon euro yıllık ücret istedi. Bunun üzerine görüşmeler donduruldu.


Yine Atletico Madrid'de forma giyen ve Porto ile Roma'nın da ilgilendiği Çağlar Söyüncü'nün transferi konusunda da görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.






#Fenerbahçe
#Leonardo Bonucci
#Union Berlin
4 ay önce