|

Fenerbahçe'nin yeni hedefi: Jeremain Lens

Fenerbahçe'nin Grasshoppers'ı 3-0 yendiği maçın ardından sarı lacivertlilerin yeni teknik direktörü Dick Advocaat, basın toplantısında transfer mesajları verdi. Hollandalı teknik adam Emenike'nin bir kanat oyuncusu olmadığını söyleyerek bu bölge için bir transfer yapabileceklerinin ihtimalinden bahsetti. Sarı lacivertlilerin bu bölge için Jeremain Lens'i kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Yeni Şafak
11:46 - 19/08/2016 Cuma
Güncelleme: 08:55 - 19/08/2016 Cuma
Diğer
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocat'ın Jeremain Lens'in transferini istediği belirtildi. (Haber: Sabah)
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocat'ın Jeremain Lens'in transferini istediği belirtildi. (Haber: Sabah)

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın istediği isimlerin başında gelen Jeremain Lens'te flaş gelişme...



Hollandalı hocanın göreve gelir gelmez yönetime verdiği raporda adı bulunan 28 yaşındaki oyuncunun sarı-lacivertlilerle büyük ölçüde anlaştığı iddia edildi. . Sabah'ın haberine göre Advocaat'ın Sunderland'i çalıştırdığı dönemden öğrencisi olan Jeremain Lens'in kiralık olarak Fenerbahçe'ye transfer olacağı belirtildi.



Dick Advocaat'la coşuyor


Sarı-lacivertlilerin, Sunderland'in Dinamo Kiev'den 12 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Lens'i satın alma opsiyonuyla kiralaması bekleniyor. Her iki kanatta da oynayabilen Hollandalı futbolcu, geçtiğimiz sezon İngiliz ekibiyle çıktığı 22 maçta 4 gol atarken, 3 de asist yaptı. Ayrıca Jeremain Lens, Advocaat ile PSV Eindhoven ve Sunderland'te birlikte geçirdiği iki sezonda 51 karşılaşmaya çıktı, 21 kez rakip fileleri havalandırdı.

















Advocaat'ın transfer etmek istediği isim Siem de Jong










#Dick Advocaat
#Jeremain Lens
#Fenerbahçe
8 yıl önce