|

Fenerbahçe’ye Karagümrük maçı öncesi müjdeli haber

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Mücadele öncesinde sarı-lacivertlilerin yeni transferi Papiss Cisse'nin lisansı çıkartıldı. Teknik direktör Erol Bulut'un görev vermesi halinde, 35 yaşındaki oyuncu Fatih Karagümrük karşılamasında görev alabilecek.

11:40 - 2/10/2020 Cuma
Güncelleme: 11:47 - 2/10/2020 Cuma
IHA
Fenerbahçe'de Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları devam ediyor.
Fenerbahçe'de Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe, Süper Lig’de ilk defa 1959 yılında karşılaştığı rakibi Fatih Karagümrük ile bu hafta oynanacak müsabakayla 9. kez karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’in 4. haftasında Fatih Karagümrük ile evinde karşılaşacak olan Fenerbahçe daha önce rakibiyle 8 kez Süper Lig’de karşı karşıya geldi. İlk olarak Kasım 1959’da oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 2-0 kaybederken, daha sonra oynanan yedi maçta 5 galibiyet 2 beraberlik aldı.

Fenerbahçe, yeni yükselen takımlara kaybetmiyor

Fenerbahçe, Süper Lig’e o sezon yükselen takımlarla çıktığı son 11 maçı kaybetmedi. Sarı-lacivertliler 11 müsabakadan 6 galibiyet 5 beraberlik alırken, oynadığı son 3 maçtan ise birer puanla ayrıldı. Fatih Karagümrük, bu sezon Süper Lig’de girdiği dokuz net gol pozisyonunun yedisini gole çevirirken (w.9), Fenerbahçe bulduğu dört fırsatın sadece birinde yararlanabildi (%). Erol Bulut’un çalıştırdığı takımlar, Süper Lig’e o sezon yükselen ekipleri konuk ettiği son yedi maçın beşinde gol yemedi ve genç teknik adam bu maçlarda 5 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.


  • Cisse'den müjdeli haber
  • Fenerbahçe’nin yeni transferi Senegalli Forvet Papiss Cisse’nin lisansı çıktı. 35 yaşındaki futbolcu, Teknik Direktör Erol Bulut’un şans vermesi halinde yarın oynanacak olan Fatih Karagümrük mücadelesinde forma giyebilecek.

#Fenerbahçe
#Papiss Cisse
#Erol Bulut
#Fatih karagümrük
3 yıl önce