|

Fenerbahçe'ye 19'luk kaleci

Fenerbahçe'nin Ukrayna ekibi Zorya'da forma giyen genç kaleci Andriy Lunin ile temasa geçtiği belirtildi. 1.91'lik eldivenin sarı-lacivertlilerin dışında Avrupa'dan birçok talibi olduğu ifade edildi.

Yeni Şafak
12:47 - 12/04/2018 четверг
Güncelleme: 13:16 - 12/04/2018 четверг
Diğer
Lunin bu sezon Zorya'da 30 maçta forma giydi.
Lunin bu sezon Zorya'da 30 maçta forma giydi.

Volkan Demirel'in sözleşmesini uzatmayı düşünen Fenerbahçe'de Kameni'nin durumu ise belirsizliğini koruyor.

Kamerunlu kaleciyle devam edip etmeyeceği bilinmeyen sarı-lacivertli takım için yeni kaleci iddiası geldi. Sarı lacivertlilerin, Zorya'nın genç file bekçisi Andriy Lunin için temas kurduğu ileri sürüldü.

Takvim'de yer alan habere göre 1.91 boyundaki file bekçisinin menajeri Ihrakli Khevedeliani, oyuncusuyla Fenerbahçe'nin temasa geçtiğini söyledi. Kalecisinin gelecek vaadettiğini belirten menajer, genç file bekçisini geleceğin eldivenleri arasında gösterdi.

Khevedeliani, sözleşmesi 2019'da bitecek genç kaleci için "Juventus, Inter, Milan, Arsenal, Liverpool, Lecister, Salzburg ve Fenerbahçe dışında 5-6 kulüp daha Lunin'in peşinde" dediği aktarıldı.

  • Piyasa değeri 2 milyon euro civarı olan Lunin, bu sezon Zorya'da 30 maçta oynadı 6 maçı gol yemeden tamamladı. Sarı lacivertliler ile oyuncunun menajerinin önümüzdeki günlerde görüşeceği bildirildi.
#Fenerbahçe
#Andriy Lunin
6 лет назад