|

Fenerbahçe'ye asist kralı sol bek

Savunmanın soluna transfer yapmayı planlayan F.Bahçe'de adaylar arasında FC Kopenhag forması giyen İsveçli sol bek Ludwig Augustinsson ve Norwich'de forma giyen İsveçli Martin Olsson var. Listenin ilk sırasında yer alan Augustinsson, geçen sezon 29 maçta 1 gol ve 12 asistlik bir performans sergiledi.

Yeni Şafak
09:08 - 11/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 06:28 - 11/07/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin sol bekine yeni aday...
Fenerbahçe'nin sol bekine yeni aday...

Sol bek mevkiine transfer yapmayı planlayan Fenerbahçe alternatifli bir liste üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Sol bek için adaylar arasında Danimarka'nın FC Kopenhag Kulübü'nde forma giyen İsveçli sol bek Ludwig Augustinsson ve İngiltere'nin Norwich City takımında oynayan İsveçli Martin Olsson var.



Augustinsson asistleriyle dikkat çekiyor

Listenin ilk sırasında yer alan Augustinsson asistleriyle dikkat çeken bir oyuncu. 22 yaşındaki oyuncu geçen sezon Kopenhag formasıyla 29 maçta 1 gol ve 12 asistlik bir performans sergiledi. Sarı-lacivertliler, 3.5 milyon euro bonservis bedeli olan Augustinsson'u kadrosuna katarak, ileride bu oyuncunun satışından para kazanmak istiyor.







Olsson'un bonservisi 3.5 milyon euro

Diğer aday ise Norwich'de forma giyen Martin Olsson. 28 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli 3.5 milyon euro. Olsson ise geçen sezon İngiliz ekibinde 1 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.



Pereira Lukaku'yu istemedi

Listedeki diğer aday Belçikalı Jordan Lukaku ile önemli mesafe alan Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Vitor Pereira'nın bu futbolcu için olumlu rapor vermemesi üzerine transferi askıya alındı.









#Ludwig Augustinsson
#Martin Olsson
#Fenerbahçe
8 yıl önce