|

Fenerbahçe'ye bedava golcü

Fenerbahe Sportif Direktörü Terraneo'nun, bonservisi elinde bulunan Leandro Damiao'yu yönetime önerdiği iddia edildi. Brezilyalı golcünün yüksek bir imza parası istememesi halinde transferin gerçekleşeceği ifade edildi.

Yeni Şafak
12:48 - 20/12/2015 Pazar
Güncelleme: 11:03 - 20/12/2015 Pazar
Diğer

Teknik direktör Pereira'nın Başakşehir maçının ardından yaptığı, "Kulübede fazla hücum alternatifim yoktu" açıklamasıyla F.Bahçe'de ilginç gelişmeler yaşanmaya başladı. UEFA ile mali konularda görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertlilerin, 'uygun mali şartların oluşması halinde' bir golcü transferi yapmayı planladığı öğrenildi.



Bonservisi elinde

Sabah'ta yer alan habere göre; sezon başından bu yana çalışmalarını sürdüren sportif direktör Terraneo'nun yönetime bir ismi önerdiği belirtildi. Bu isim Brezilyalı golcü Leandro Damiao...


Geçen sezonu Cruziero'da tamamlayan Damiao'nun 10 Aralık'ta serbest kaldığı ve transfer için görüşmelerini sürdürdüğü kaydedildi. Bonservisi elinde olan Damiao'nun yüksek bir imza parası istememesi halinde F.Bahçe'nin transfere sıcak baktığı ifade ediliyor. Sarı-lacivertliler, yaz transfer sezonunun son günlerinde de Brezilya piyasasına yönelmiş, Santos'tan Gabriel Barbosa ve Goias'tan Erik Lima gibi genç isimlerin adı F.Bahçe ile anılmıştı.



Damiao kimdir?

Brezilya Milli Takımı formasını 18 kez giyen Leandro Damiao, tamamlanan Brezilya Serie A'da 23 maçta Cruzeiro forması giydi ve 4 gol 2 asistlik performans sergiledi. 26 yaşındaki golcünün bonservisi elinde.




#fenerbahçe
#Leandro Damiao
#transfer
8 yıl önce