|

Fenerbahçe'ye City modeli geliyor

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın Samandıra'nın karşısındaki arazinin tahsisi için yaptığı başvurunun kabul edildiği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin bu araziye Manchester City’nin altyapı tesislerini model alarak bir tesis kurmayı planladığı ifade edildi.

Yeni Şafak ve
11:56 - 23/03/2018 Cuma
Güncelleme: 12:29 - 23/03/2018 Cuma
Yeni Şafak
Aziz Yıldırım 20 yıl aralıksız olarak Fenerbahçe Başkanlığı görevini yürütüyor.
Aziz Yıldırım 20 yıl aralıksız olarak Fenerbahçe Başkanlığı görevini yürütüyor.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nin karşısında yer alan 220 dönümlük bir arazinin tahsisi için yaptığı müracaata onay verildiği öğrenildi. Ankara’ya giderek temaslarda bulunan Yıldırım'ın, son pürüzleri de çözdüğü, gerekli izni aldığı ve imzaların atıldığı bildirildi. Sarı-lacivertlilerin, Dereağzı’ndaki altyapı tesislerini buraya taşıyacağı belirtildi.

F.Bahçe'nin, bu araziye M. City’nin altyapı tesislerini model alarak bir tesis kurmayı planladığı ifade edildi.

Tesiste altyapı takımlarının antrenmanlarını yapacağı en az 10 saha bulunacak. Altyapı akademinin yanı sıra boks-masa tenisi salonu, bayan-erkek voleybol ve bayan-erkek basketbol salonları, kapalı ve açık olimpik havuz yer alacak.

Tesislerin projesinin de hazır olduğu, Dereağzı’nda ise kulübe kalıcı gelir getirecek projeler yapılmasının planlandığı kaydedildi.

#Fenerbahçe
#Manchester City
6 yıl önce