|

Fenerbahçe'ye karşı sürpriz kadro

Bu akşam deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Eskişehirspor'da teknik direktör Michael Skibbe son anda kaleci Boffin ile birlikte 5 oyuncusunu kadroya almadı.

Yeni Şafak
15:12 - 14/08/2015 Cuma
Güncelleme: 16:10 - 14/08/2015 Cuma
DHA

Fenerbahçe maçında ilk 11'de forma giymesi beklenen kaleci Boffin ile futbolcular Aytaç, Muarem, Engin ve dün Eskişehirspor'la sözleşme imzalayan Mongogu İstanbul'a götürülmedi.



Skibbe'nin son anda verdiği kararla Eskişehirspor'un Fenerbahçe maçı kadrosunda kaleciler Ali ve Sinan'ın yanı sıra Sezgin, Toko, Lawal, Anıl, Emre Güngör, Birol, Özgür, Alpaslan, Erkut, Causic, De Federico, Khalifa, Kaan, Emre Güral, Onur ve Gekas yer aldı.



Teknik Direktör Michael Skibbe'nin kadroya almadığı Boffin, Aytaç, Muarem, Engin ve Mongogu'nun Eskişehir'de kalarak tesislerde yardımcı antrenörler gözetiminde antrenman yapacakları belirtildi.



Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i


Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Bruno Alves, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Luis Nani, Diego Ribas, Moussa Sow, Jose Fernandao.



Van Persie kadroda


Takımla çalışmaya dün başlayan Van Persie'nin teknik direktör Pereira tarafından maç kadrosuna alınması bekleniyor. Portekizli teknik adamın, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Atromitos'la 20 Ağustos'ta yapacağı maçı düşünerek Van Persie'yi yedek kulübesinde oturtacağı öğrenildi. Van Persie, maçın gidişatına göre Eskişehirspor karşısında sonradan oyuna dahil olmayı bekleyecek.








#Fenerbahçe
#Eskişehirspor
#Michael Skibbe
#kadro
#süper lig
9 yıl önce