|

Fenerbahçe'ye sürpriz kaleci: Predrag Rajkovic

Futbol Direktörü Davide Comolli'nin göreve başlamasıyla değişimin başladığı Fenerbahçe'de kadroya takviye anlamında sürpriz girişimler yapılıyor. Volkan Demirel'le kısa süreli düşük fiyattan sözleşme yapmayı planlayan sarı lacivertlilerin Sırbistan Milli Takımı kalecisi Predrag Rajkovic ile görüştüğü öğrenildi.

Yeni Şafak
18:25 - 16/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 18:45 - 16/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Predrag Rajkovic.
Predrag Rajkovic.

Fenerbahçe'de yeni sezonda kaleyi kimin koruyacağı merak konusu. Sarı lacivertlilerde değişimin yaşanacağı mevkilerden biri olacak bölge için ilk sürpriz girişim yapıldı.

Carlos Kameni ile yolları ayırmayı planlayan sarı lacivertlilerin yeni futbol aklı Davide Comolli'nin Volkan Demirel ile kısa süreli ve düşük ücretli bir sözleşme yapacağı belirtildi. Bununla birlikte kaleye yeni bir yüzün gelmesi gerektiğini düşünen yönetimin Sırpların gelecek vadeden kalecisi Predrag Rajkovic'i gündemine aldı.

Bir dönem Muslera'nın alternatifi olarak Galatasaray'ın da gündemine gelen kaleci sarı kırmızılılarda 1. kaleci olamayacağı için bu teklifi kabul etmemişti. Maccabi Tel-Aviv'e transfer olan ve burada gelişimini sürdüren 22 yaşındaki file bekçisi Sırbistan'ın Dünya Kupası kadrosunda da kendine yer buldu.

  • Menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerilen kalecinin 3 milyon euroya transfer edilebileceği aktarılırken ilerleyen günlerde transferle ilgili yeni gelişmelerin olması bekleniyor.
#Predrag Rajkovic
#Fenerbahçe
6 yıl önce