|

Fenerbahçe'ye Yunan golcü

Fenerbahçe'ye imza atması artık an meselesi olan Vitor Pereira eski takımı Olympiakos'tan öğrencisi olan Kostas Mitroglou'nu transferin ilk sırasına aldı.

Yeni Şafak
13:00 - 11/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 13:55 - 11/06/2015 Perşembe
DHA

Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirdiği teknik adam Vitor Pereira transfere hızlı bir giriş yapmayı planlıyor. Fenerbahçe'ye imza atması artık an meselesi olan Vitor Pereira eski takımı Olympiakos'tan öğrencisi olan Kostas Mitroglou'nu transferin ilk sırasına aldı. Bonservisi Fulham'da bulunan ve bedeli 8 Milyon euro olan Mitroglou'nun ücretinde indirime gidilmesi halinde golcü oyuncu Fenerbahçe'ye imza atacak.



Mitroglou bu sezon Olympiakos ile çıktığı 24 lig maçında 16 gol atma başarısı gösterdi ve şampiyonlukta önemli rol oynadı. Şampiyonlar Ligi'nde ise oynadığı 6 maçta 2 gol kaydetti.



Fulham'a Emenike önerilebil

ir


Bu arada bu sezon kaçırdığı Premier Lig'e çıkma şansını gelecek sezon yakalamak isteyen Fulham'a; Mitroglou'nun yerine Emenike'nin önerilmesi de gündemde. 13 milyon euro'dan değeri epeyce düşen Emenike'ye sadece Spartak Moskova'nın teklif getirdiği ve 4.5 milyon euro önerdiği öğrenildi. Fulham takası kabul ederse Mitroglou'na karşılık Emenike artı para verilecek.



Rolando, Maicon yada Kaboul

Portekizli Pereira'nın imzası beklenirken, 46 yaşındaki teknik direktör ile Terraneo ve yöneticiler transfer çalışmalarını hızlandırdı.


Fenerbahçe'nin bazı maçlarını izledikten ve kulüpteki yetkililerden bilgi aldıktan sonra vatandaşı Bruno Alves'in takımda kalmasını istediği öğrenilen Pereira yanına yine vatandaşı Rolando veya Brezilyalı Maicon'un alınmasını istediği ifade edildi. İki stoper için kulüpleriyle görüşmeler başlarken, Pereira'nın Tottenham'ın savunmacısı Kaboul'u da takibe aldırdığı sızan bilgiler arasında. 29 yaşındaki Kaboul'un 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.



Pereira, Fenerbahçe'nin omurgasını onaracak

Portekizli hocanın, Sportif Direktör Terraneo ve Asbaşkan Ali Yıldırım ile yaptığı transfer zirvesinde, öncelikle omurgayı onarmak istediği kaydedildi. Pereira, stoper transferini zorunlu olarak görürken, Şener'in de transferi ile sağ bek, Caner-Kadlec-H.Ali üçlüsü ile sol bekin sorun olmayacağını dile getirdiği belirtiliyor. Stoperde Alves'in yanına oyuncu alınmasını isteyen Pereira, orta saha, kanatlara ve forvete en az 1'er takviye istediği ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi.


#fenerbahçe
#Kostas Mitroglou
9 yıl önce