|

Fener'e 2 yıldız geliyor

Sarı-lacivertliler, Poulsen için Juventus ile 7.5 milyon euro karşılığında el sıkıştı. Drenthe transferinde ise Real ile pazarlıklar sürüyor.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 17/06/2009 Çarşamba
Güncelleme: 03:37 - 17/06/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Fener'e 2 yıldız geliyor
Fener'e 2 yıldız geliyor

Bilica, Bekir İrtegün, Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı'ya alarak transfer dönemine hızlı bir giriş yapan F.Bahçe, yabancı oyuncu konusunda da iki önemli yıldıza imza attırmak üzere. İtalyan basını bir süredir sarı-lacivertli kulübün transferi için girişimlerde bulunduğu Juventus'un Danimarkalı yıldızı Christian Poulsen ile anlaştığını yazdı. La Stampa ve Tuttosport gazeteleri, F.Bahçe'nin, İtalyan kulübüyle yaptığı görüşmelerin detaylarını verdiği haberinde sarı-lacivertlilerin Danimarkalı oyuncu için 7.5 milyon euro bonservis ücreti isteyen Juventus'un bu rakamı kabul ettiğini ve tarafların el sıkıştığını ileri sürdü.


DRENTHE GELMEK İSTİYOR

Gazeteler, Danimarkalı oyuncunun valizlerini topladığı ve hafta sonuna kadar İstanbul'a giderek F.Bahçe ile sözleşme imzalayacağını iddia etti. Sarı-lacivertliler ayrıca sol kanada transfer etmek istediği yabancı oyuncu arayışlarını sürdürürken Real Madrid'de forma giyen Royston Drenthe'nin ismi ön plana çıktı. 22 yaşındaki Hollandalı oyuncunun İspanyol kulübünde şans bulamadığı ve sarı-lacivertli kulübün kendisine yaptığı teklife sıcak baktığı öğrenildi. İki yıl önce Feyenoord'tan 14 milyon euroya Real Madrid'e giden Drenthe, İspanyol kulübünde 34 maçta forma giydi.


15 yıl önce