|

'Fener'e git' baskısı

Juventus Futbol Direktörü Alessio Secco, F.Bahçe'ye 6.5 milyon euroya bonservisini verdikleri Poulsen'e “Ya F.Bahçe'ye gidersin, ya da 11'de yer alamaz ve maçları tribünden izlemek zorunda kalırsın”diyerek gözdağı verdi. Secco, ikna olması için Danimarkalı oyuncuya geçen yıl anlaştıkları Tottenham'a gitmeyen Thiago'nun başına gelenleri hatırlattı.

00:00 - 21/06/2009 Pazar
Güncelleme: 03:20 - 21/06/2009 Pazar
Yeni Şafak
'Fener'e git' baskısı
'Fener'e git' baskısı

F.Bahçe'nin 6.5 milyon euroya bonservisini aldığı Juventuslu Christian Poulsen'i ikna çabaları sürüyor. Cuma akşamı evlenen Danimarkalı oyuncu, dün sabah kötü bir süprizle uyandı. Juventus'un Futbol Direktörü Alessio Secco'nun Poulsen'e, “Ya Fenerbahçe'ye git ya da yedek kulübesinde kalırsın” şeklinde baskı yaptığı ortaya çıktı. La Repubblica muhabiri Emanuele Gamba, Danimarka'nın Ekstra Bladet gazetesine yaptığı açıklamada, “Secco ile görüştüm, Poulsen'e 'Ya F.Bahçe'ye git ya da ilk 11'de yer alamazsın ve maçları tribünden izlemek zorunda kalırsın' dedi” ifadesini kullandı.


AGOSTİNO'YU ALACAKLAR

Gamba'nın Secco ile yaptığı görüşmenin ayrıntıları şöyle: “F.Bahçe, Poulsen için 6.5 milyon euro fiyat önermiş. Juventus için çok iyi bir fiyat. Bu nedenle Poulsen'in Juventus'tan ayrılması isteniyor. Hamburg teklifini geri çekmiş. Juventus yönetimi bu konuda kararlı. Geçtiğimiz yıl aynı şeyi Thiago yaşamıştı. Totenham'ın verdiği teklifi kabul etmeyerek gitmeyen Thiago, sadece mecbur kalınca oynatıldı ve sürekli yedek kaldı. Secco, Poulsen'den kurtulmak istiyor. Çünkü, F.Bahçe'den gelecek parayla kendisinin favorisi oyuncu Udineseli Gaetano d'Agostino'yu almak istiyor.”


Bonnesen'e göre Poulsen kalıyor

Günlerdir F.Bahçe'nin transfer gündemini meşgul eden Juventuslu Christian Poulsen'in avukatı Joern Bonnesen, Danimarkalı oyuncunun kariyerini İtalya'da sürdüreceğini yineledi. Sarı-lacivertli kulübün Poulsen ile ilgilendiğini duyduğunu doğrulayan avukat Bonnesen, Danimarkalı oyuncunun sadece ve sadece Juventus'ta oynayacağını iddia etti. Avukat Bonnesen ayrıca Poulsen'in eşinin ikna konularıyla ilgili bir probleminin bulunmadığını kaydetti.




15 yıl önce