|

Ferdi Kadıoğlu'ndan sözleşme itirafı: Fenerbahçe'de kalacak mı?

UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Fenerbahçe evinde Slavia Prag’a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmada 1 gol ve 1 asistle oynayan Ferdi Kadıoğlu, mücadele sonrasında sözleşme görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Merkezi
10:29 - 18/02/2022 Cuma
Güncelleme: 10:36 - 18/02/2022 Cuma
Yeni Şafak
Ferdi Kadıoğlu'nun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.
Ferdi Kadıoğlu'nun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Fenerbahçe'de kötü gidişat devam ediyor. Sarı-lacivertli takım, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında sahasında Slavia Prag'a 3-2 yenildi.

Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu mücadele sonrasında yaptığı açıklamada Prag’da durumu değiştireceklerini söylerken, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi hakkında da konuştu. Kadıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Hala hayattayız"

"Zor bir rakibe karşı oynadık ama hala hayattayız. İlk yarıda işlerimizi kendimiz için zorlaştırdık. Golleri rakibe biz hediye ettik. İkinci yarıya çok iyi başlamıştık 1-1’i bulduk ama rakibimiz öne geçti. Önümüzdeki hafta bu durumu Prag’da değiştirebileceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımızın bugün bana gösterdiği destekten dolayı minnettarım."

  • "Menajerim görüşüyor"
  • "Kontrat ile olan konuları menajerim takip ediyor. Ben Fenerbahçe için elimden geleni yapıyorum. Bu sene çok farklı pozisyonda oynadım ama hangi pozisyonda oynadığım fark etmez. Hocamız bana o özgürlüğü veriyor. Hangi pozisyondan oynarsam oynayayım hocamız bana o güveni veriyor. Nerede, hangi pozisyonda oynamamın önemi yok."

#Fenerbahçe
#Ferdi Kadıoğlu
2 yıl önce