|

'Ferguson gibi olmak isterim'

Geçmiş yıllardaki Trabzonspor’u izletmenin en büyük hedefi olduğunu belirten Şota, başarılı olmak istediğini söyledi; “Zaman içinde bizi ayakta tutacak ve yarışın içine sürükleyecek taraftarın gücü ve desteğidir” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/07/2015 Salı
Güncelleme: 09:05 - 7/07/2015 Salı
Yeni Şafak

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze'den camiaya umut dolu açıklamalar. Geçmiş yıllarda bir televizyon programında "Gitmek istemeyeceğim takım Trabzonspor'dur. Çünkü beni orada çok seviyorlar" sözlerine açıklık getiren Gürcü teknik adam, bordo-mavili kulüpte görev yaptığı süre içinde yalan ve hayal satmayacağını belirterek, “Kimseyi kandırmak istemiyorum. Yalan satmayacağım. Neyse bunu ortaya koyacağım. Bu anlamda geçmiş yıllardaki Trabzonspor'u yeniden izlettirmek istiyoruz. Tabii ki başarılı olup Trabzonspor'un Sir Ferguson'u olmak isterim. Bunun için zamana ihtiyaç var ve bu zaman içinde bizi ayakta tutacak, yarışın içinde sürükleyecek taraftarın gücü ve desteğidir" ifadelerini kullandı. Trabzonspor'a oynatmayı planladığı futbol hakkında da konuşan Şota, “Hücum oynayacak çok fazla gol atmaya çalışacağız. Her yerde bir numara olarak çıkmaya çalışacağız. Karşımızda daha iyisi varsa bizi yensin. Çok hareketli, heyecan veren, havasını veren, top oynayan ve agresif olan bir Trabzonspor göstermek istiyorum. Aklım da o var. Başka türlü bir şey göremiyorum" şeklinde görüşlerini dile getirdi.



Zoru severim korkum yok


Trabzon- spor'un son iki sezonda 5 hocayla çalışmasını değerlendiren Şota, bu konuda şunları söyledi: "Büyük takımda büyük hedefler var. Her hocanın iş yapması ve hedefi değişik. Futbolda bazen öyle her şey istediğin gibi gitmeyebilir. Hocaların gönderilmesinin sebebi olabilir. Benim öyle bir korkum yok. Öyle bir lüksüm de yok. Bu işin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Zor işleri seven insanım."




#Trabzonspor
#Şota Arveladze
#Sir Ferguson
9 yıl önce