|

Feridun Tankut'tan yenisafak.com'a Tudor sözleri

Karabükspor Başkanı Feridun Tankut, yenisafak.com'a kulübün gündemi ve Igor Tudor hakkında özel açıklamalarda bulundu. Tankut, Türkiye'de ilk kez bir teknik direktör için para aldıklarını ifade ederken Tudor'un yerine getirdikleri Barisic'le de yola devam edeceklerini duyurdu.

Yeni Şafak ve
16:45 - 6/05/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:08 - 6/05/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Karabükspor Başkanı Galatasaray'a giden eski teknik adamları Igor Tudor için yenisafak.com'a özel açıklamalarda bulundu.
Karabükspor Başkanı Galatasaray'a giden eski teknik adamları Igor Tudor için yenisafak.com'a özel açıklamalarda bulundu.

Karabükspor Başkanı Feridun Tankut, Galatasaray'ın başına geçen eski teknik direktörleri Igor Tudor hakkında ve kulübün gündemine dair yenisafak.com'dan Mustafa Göksel'e özel açıklamalarda bulundu. Tankut, Tudor için Etik Kurulu'na yaptıkları şikayetten henüz bir şey çıkmadığını söylerken Türkiye'de ilk defa bir kulübün teknik direktör için para aldığını söyledi.

İşte Tankut'un yenisafak.com'a yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar;
  • "Igor Tudor defteri bizim için kapandı. Artık Galatasaray'ın başında. Biz onun başarılı olmasını arzu ederiz. Tudor'u Türk futbol piyasasına biz kazandırdık. Türkiye'de ilk kez bir kulüp, teknik direktörü için tazminat aldı. Bizim o dönem Etik Kurulu'na yaptığımız şikayetle ilgili henüz bir cevap gelmedi. Olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş almadık. "
"Barisic'le devam edeceğiz"
  • "Tudor'dan sonra Barisic'i takımın başına getirdik. Hocamızdan memnunuz. Bir sıkıntımız yok. Kendisiyle 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştık. Kontratı devam ediyor ve yolumuza onunda devam edeceğiz."
"10 numara alacağız"
  • "Traore'yi gelecek sezon kadroda düşünmüyorduk. Kendisinin de morali bozuktu. Takımdan ayrılmasına izin verdik. Onun yerine iyi bir 10 numara alacağız. 8-10 tane futbolcu izliyoruz. Güney Amerika'dan da Rusya'dan da takip ettiğimiz isimler var."
"Selezniov ve
Latovlevici'nin çıkış maddesi yok"
  • "Şu anda takımımızdan hiçbir futbolcuya resmi teklif ulaşmadı. Söylentiler var ama dediğim gibi resmi teklif yok. Latovlevici'nin Galatasaray'ın ilgilendiği iddiaları söylenti. Onun da Selezniov'un da çıkış maddesi yok."
"Karavaiev'le ilgilenmiyoruz, kaleci almayacağız"
  • "Fenerbahçe'deki Ukraynalı futbolcu ile ilgilenmiyoruz. Böyle bir durum yok. Kaleci konusunda da Rybaka sakatlığını atlattı. Bunun dışında Elazığspor'da kiralık oynayan Çağlar da sezon sonunda geri dönüyor. Bizim sözleşmeli oyuncumuz kendisi."

#Karabükspor
#Igor Tudor
7 yıl önce