|

Fernando Muslera Dünya Kupası'nda tarihe geçti

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, milli takımıyla çıktığı Suudi Arabistan maçında tarihe geçti. 13. Dünya Kupası maçına çıkan 32 yaşındaki kaleci, böylelikle eski Uruguay kalecisi Ladislao Mazurkiewicz’e ait ülke rekorunu egale etti. Muslera, Rusya maçında da forma giymesi halinde ülkesinin Dünya Kupası'nda en çok forma giyen kalecisi olacak.

Yeni Şafak
18:07 - 20/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 18:38 - 20/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Fernando Muslera.
Fernando Muslera.

Uruguay'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, 2018 Dünya Kupası'nda ülkesinin futbol tarihine geçti. Suudi Arabistan ile oynadıkları Dünya Kupası maçında 13. kez bu turnuvada mücadele eden Muslera, eski Uruguay kalecisi Ladislao Mazurkiewicz’e ait ülke rekorunu egale etti.

Uruguay futbolunun en iyi kalecileri arasında gösterilen Fernando Muslera, Rusya ile oynayacakları karşılaşmada da forma giymesi halinde Uruguay futbol tarihinin Dünya Kupalarında en çok forma giyen kalecisi olacak.

  • Fernando Muslera, Uruguay Milli Takımı formasını 87 kez giydi. 32 yaşındaki kaleci 2011 yılından bu yana Galatasaray'da oynuyor. Muslera, sarı kırmızılı kulübün de efsanelerinden biri olarak görülüyor.

#Uruguay
#Suudi Arabistan
6 yıl önce