|

FETÖ'cü Enes Kanter 'lağım gibi patladı'

A Milli Basketbol Takımı'nın 2016 Rio Olimpiyat Elemeleri'ndeki aday kadrosu belli oldu. Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman, önceki günlerde kendisi hakkında ağır ifadeler kullanan ve Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlılığıyla bilinen Enes Kanter'i kadroya almadı. Başarılı koçun bu kararı sonrası ise Kanter, haddini aşan ifadelerle milli takıma alınmamasına tepki gösterdi.

Yeni Şafak
17:02 - 2/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:32 - 2/06/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlılığıyla bilinen Enes Kanter milli takım kadrosuna alınmayınca sosyal medyadan mesnetsiz ifadeler içeren bir tweet attı.
Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlılığıyla bilinen Enes Kanter milli takım kadrosuna alınmayınca sosyal medyadan mesnetsiz ifadeler içeren bir tweet attı.

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlılığıyla bilinen Enes Kanter, A Milli Basketbol Takımı'nın 2016 Rio Olimpiyat Elemeleri'ndeki aday kadrosunda kendisini göremeyince sosyal medya hesabından mesnetsiz ifadeler kullandı.



Önceki günlerde Ergin Ataman'ın kendisini milli takıma korktuğu için almadığını söyleyen Enes Kanter, başarılı koçtan 'İyi basketbolcu olmuşsun, ancak sporcu ve adam olamamışsın kardeşim. Terbiyesizler asla "Milli Forma"yı giyemeyecek!' karşılığını almıştı. İkili arasında yaşanan bu olayın ardından Ataman, Enes Kanter'i A Milli Basketbol Takımı'nın 2016 Rio Olimpiyat Elemeleri'ndeki aday kadrosuna da dahil etmedi.



Ergin Ataman'ın Kanter ile ilgili 7 Mayıs'ta attığı tweet;






FETÖ'cü Kanter'den mesnetsiz ifadeler

Sabah saatlerinde milli takıma alınıp alınmayacağı ile ilgili bir tweet atan Enes Kanter, sosyal medya hesabından bekleyip, görelim yazdı. Açıklanan kadroda kendisinin olmadığını gören Kanter, mesnetsiz ifadelerle milli takıma alınmamasını yorumladı. İşte Kanter'in tepki çeken o tweetleri;




-





-







-


Enes Kanter ve Hakan Şükür'ün sözleri F.Bahçelileri kızdı


Savcı Bharara FETÖ'cü Enes Kanter mesajı ile renk verdi


#Enes Kanter
#Ergin Ataman
#FETÖ
#A Milli Takım
8 yıl önce