|

Fikret Orman'dan Quaresma ve Aykut Kocaman açıklaması

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, Ricardo Quaresma'ya verilen 5 maçlık cezaya yapılan itirazın reddedilmesini, "Bizim hangi cezamız indirildi ki Quaresma'nın cezası indirilsin? Bize özel muamele var hamdolsun" sözleriyle eleştirdi. Orman ayrıca Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın yaptığı 'taç hırsızlığı' açıklamasında da dikkat çeken bir cevap verdi.

Yeni Şafak ve
11:25 - 9/03/2018 Cuma
Güncelleme: 12:11 - 9/03/2018 Cuma
Yeni Şafak
Fikret Orman merak edilen sorulara cevap verdi.
Fikret Orman merak edilen sorulara cevap verdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman kulübün gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"Adaletli kararlar verilmesini bekliyoruz"
  • "Oyuncumuzun yaptığını tasvip etmiyorum. Quaresma çok tecrübeli bir futbolcu, böyle bir hata yapmaması gerekiyordu. Quaresma'nın bunlara sebep vermemesi gerekiyordu. Bizim hangi cezamız indirildi ki? Özel bir muamelemiz var hamdolsun. Biz kendimiz için bir şey istemiyoruz. Adaletli ve düzgün kararlar verilmesini bekliyoruz."
"Bayern karşısında Beşiktaş'ın gücünü göstermek istiyoruz"
  • "Hafta içi Bayern Münih maçımız var. Oradaki maçta şanssız bir başlangıç yapmıştık. Burada şanssızlık yaşamak istemiyoruz. 11'e 11 oynadığımızda Beşiktaş'ın ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya göstermek istiyoruz."
"Fenerbahçe artık bizim rakibimiz değil"

  • "Türkiye'nin en büyük kulübünün üzerinde gerginlik yaşatmak istiyorlar. Galatasaray ve Fenerbahçe'de seçim süreci var. Bu nedenle içlerindeki gerginlikleri bizim maçlarda dışarı çıkarıyorlar. Fenerbahçe artık bizim rakibimiz değil. Bizim şu an rakibimiz Galatasaray ve Başakşehir. Çünkü Fenerbahçe ile maçımız yok. Fenerbahçe ile polemiğe girme niyetimiz de yok."
"Meşhur ettiniz adamı"
  • "Negredo ve Mertcan haberlerini yapan kişi, dedikodular üzerinden bir şeyler yaparak popüler olmaya çalışıyor. Meşhur ettiniz adamı. Beşiktaş üzerinden prim yapılmasına izin vermem. Herkes işine gücüne baksın. Beşiktaş Yönetim Kurulu ve Başkanı'nın inanılmaz güveni vardır. Negredo'nun menajerini çağırdım, basına açıklama yapılacak. Biz Beşiktaş'ın parasını kimseye yedirmeyeceğiz diye geldik. Bazen, stratejiler gereği 6 ay öncesinden imza attık Vida'da olduğu gibi.

Aykut Kocaman'a 'taç hırsızlığı' cevabı
  • "Fenerbahçe ile Akhisar maç yapıyor. Beşiktaş'ın orada ne işi var, neden konuşuluyor. Herkes işine baksın. Algı üzerinden maç kazanılmaz. Aykut Hoca'nın babası bizim sevdiğimiz bir abimiz, Divan Kurulu üyemizdir. Camiamızca sevilen bir isimdir."
#Fikret Orman
#Quaresma
6 yıl önce