|

Fırat Aydınus bırakmalı

G.Saray yöneticisi Fatih İşbecer, F.Bahçe yönetimini kendilerini Kadıköy'de medeniyet kuralları çerçevesinde karşılamamakla suçladı; derbinin hakemleri için ağır ifadeler kullandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/10/2015 Çarşamba
Güncelleme: 02:56 - 28/10/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Galatsaray yöneticisi ve Genel Sekreteri Fatih İşbecer, Uber ile yapılan sponsorluk anlaşmasında derbideki hakem yönetimine ve Kadıköy'de kendilerine olan tutuma değindi. F.Bahçe Kulübü'nün kendilerini medeniyet kuralları çerçevesinde misafir etmediğini belirten İşbecer, derbiyi yöneten Fırat Aydınus'un hakemliği bırakması gerektiğini de savundu. İşbecer'in açıklamalarında öne çıkan başlıklar şöyle:



"Birkaç hafta önce Kasımpaşa-Rizespor maçından sonra Deniz Çoban özür diledi ve hakemliği bıraktı. Biz de Fırat Aydınus'tan


benzer bir şey bekliyorduk. Böyle hakemlik yapana halı sahada bile maç yönettirmezler."


“Utanmamışlar, Fırat Aydınus'a 8.4 vermişler! Tam puan verselermiş…”


“Tabii yediğimiz gol ofsayt, iki penaltı ve Sneijder'i de ince ince doğradılar. Çocuk sedyeyle çıktı.”


“Benfica maçı öncesi her yerde 4 yıldızlı logomuz çıkıyor ama derbi anonslarında herkes logoları yıldızsız kullandı. Neden? Üç dörtten küçük, herhalde onun sıkıntısı var!”


“G.Birliği maçındaki 36 saniye tezahürat yüzünden iki tribünümüz kapandı. Bize Kadıköy'de misliyle küfür edildi. Bakalım ne ceza çıkacak?”


“Bir maç sonunda kupa varsa ve adaylardan biri G.Saray ise o kupayı alır, daha doğal sonuç olamaz. Federasyon kupayı getirmiş, almamak ne demek? Hangi yönetim olursa olsun o kupayı Kadıköy'de alırdı.”


“Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 20 yıldır her derbi öncesi böyle açıklamalar yapıyor. Biz neden maçtan önce polemiğe girelim?


“Bugüne kadar en çok biz şampiyonluk ipini göğüsledik. Mayıslar yine bizim olacak.”


“Denayer ve Carole gibi yeni gençler ara transfer hedefimiz. Eğer uygun koşullar olursa yıldız da alabiliriz.”


“G.Saray artık finansal kabus yaşamayacak. Finansal disiplini sağlayacağız.”



Taraftara maça gidişte Uber konforu!






G.Saray, taksi çağırma uygulaması Uber ile taraftarların Türk Telekom Arena'ya ulaşımını sağlamak için işbirliğine gitti. İlk defa Uber kullanacak tüm Galatasaray taraftarları, uygulamaya kaydolurken promosyon bölümüne “GALATASARAY” yazarak 2015-2016 futbol sezonu boyunca Türk Telekom Arena'ya ilk yolculuklarını 40 TL'ye kadar ücretsiz gerçekleştirecek. Uber, G.Saray taraftarına 5 milyon TL üzerinde ulaşım desteği sağlayacak.



CAROLE'de 2. derece yırtık


F.Bahçe maçında sakatlanan Carole'un sol arka adalesinde 2. derece yırtık tespit edildi. Genç sol bek Eskişehir, Ç.Rize ve Antalyaspor maçlarında, Şampiyonlar Ligi'nde ise Benfica maçında forma giyemeyecek.


#Türk Telekom Arena
#Galatsaray
#Fatih İşbecer
8 yıl önce