|

Fırtına Azarovi’yi bitiriyor

Trabzonspor’un listesinde olan Azarovi için kulübü Dinamo Batumi’nin, önceki takımı Tiflis’e yüzde 40 pay verme anlaşması olması nedeniyle fiyatı artırmaya çalıştığı ortaya çıktı. Şota Arveladze sürecin hızlanması için araya girdi. Transfer bugün sonuçlanabilir.

Ali Kemal Yazıcı
02:50 - 6/09/2021 Pazartesi
Güncelleme: 09:23 - 6/09/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
Transferfermark'taki güncel piyasa 250 bin euro
Transferfermark'taki güncel piyasa 250 bin euro

Süper Lig’e 3’te 3 yaparak giren, kurduğu kadroyla şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olan Trabzonspor’da sol bek ısrarı sürüyor. Transfer için bordo-mavililerin önceliğinin Gürcistan ekibi Dinamo Batumi’de forma giyen İrakli Azarovi olduğu kaydedildi. Yönetim, temaslarını sıklaştırırken oyuncunun Batumi ile sözleşmesinde yer alan bir detayın transfer sürecini uzattığı öğrenildi.

Geçen sezon Dinamo Tiflis’ten, Dinamo Batumi’ye transfer olan oyuncu için yapılan anlaşmada, Tiflis’in bir sonraki satıştan yüzde 40 pay alacağı maddesi konuldu. Batumi, alacağı bonservis ücretinin neredeyse yarısını Tiflis’e vereceği için alacağı ücreti yüksek tutmaya çalıştığı kaydedildi. Bordo-mavililerin 500 bin Euro’ya transferi sonlandırmaya çalıştığı belirtildi.

Trabzonspor’un Gürcü eski futbolcusu Şota’nın da transfer için devreye girdiği, bugün olumlu bir sonuç alınabileceği de ifade edildi.

#İrakli Azarovi
#Dinamo Batumi
#Trabzonspor
#Transfer
3 yıl önce