|

Fırtına stoper krizi

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor'da Tayfun Cora'dan sonra Glowacki'nin de sakatlanması teknik direktör Şenol Güneş'i sıkıntıya soktu. Elinde sadece Giray ve Mustafa Yumlu kalan tecrübeli teknik adam, transferi için görüşmelerin sürdüğü Çek savunmacı Ondrej Celustka'nın takıma katılmasını sabırsızlıkla bekliyor.

00:00 - 2/07/2011 Cumartesi
Güncelleme: 00:49 - 2/07/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Fırtına stoper krizi
Fırtına stoper krizi

Trabzonspor'da orta saha ve hücum hattına yapılan takviyelere rağmen stoper mevkiine gerekli takviyenin yapılmaması sorun oldu. Tayfun Cora'nın sakatlığı nedeniyle Hollanda kampına getirilmemesinin ardından Glowacki'nin de önceki günkü antrenmanda sakatlanması, teknik direktör Şenol Güneş'i sıkıntıya soktu. Bu mevkiye takviye yapılmasını isteyen Güneş, Glowacki'nin sol arka adalesindeki sakatlığın geçmesini bekliyor. Bordo-mavililerin bu mevki için Çek savunma oyuncusu Ondrej Celustka ile görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

HENRİQUE GÖZE GİRDİ

Trabzonspor'un yeni transferi Henrique antrenmanlarda tekniğiyle ön plana çıkıyor. Özellikle bitirici vuruşlarıyla dikkat çeken Henrique, çalışkanlığıyla da dikkat çekti. Takım arkadaşlarıyla da çok iyi ilişkiler kuran Henrique, teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girmek için elinden geleni yapıyor. Henrique, çok iyi bir takımda olduğunu belirterek, “Kadroda birbirinden kaliteli futbolcular ve bende bu futbolcular arasında kendimi ispatlamak istiyorum” dedi.


Karaman'ın yaş günü kutlandı

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Ünal Karaman'a teknik heyet ve futbolcular tarafından sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. 45 yaşına giren Karaman'a pasta dilimini kaptan Tolga Zengin ikram etti.


Türk Telekom destek için takalarla boğaza açıldı

Türk Telekom ana sponsoru olduğu Trabzonspor'a boğazdan ilginç bir şekilde desteğini duyurdu. Türk Telekom, bordo mavi renklerle, Trabzonspor marşları eşliğinde "Bize Her Yer Trabzon", "Şampiyonluk Yarışında ve Avrupa'da Yolun Açık Olsun Trabzonspor", yazılı pankartların taşındığı takalarla görsel bir şov yaparak Trabzon'a destek verdi.


13 yıl önce