|

Fırtına'da çifte taarruz

Transfer dönemi sona ermeden kadrosuna iki oyuncu daha katması beklenen Trabzonspor, Werder Bremen'den Junuzovic ve Marsilya'dan Hubocan transferlerinde sona yaklaştı. Junuzovic'le el sıkışan bordo-mavililer Alman ekibinin cevabını beklerken, Hubocan içinse şartlar inceleniyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 04:50 - 6/09/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
ZLATKO JUNUZOVİC
ZLATKO JUNUZOVİC

Kadrosuna Kamil Ahmet Çörekçi, Theo Bongonda, Juraj Kucka ve Burak Yılmaz'ı katan Trabzonspor, iki oyuncu daha alıp transfer defterini kapatmak istiyor. 50. yılında zirve yarışı içinde olmak için görüşmelerini sürdüren Karadeniz ekibinin, Werder Bremen'de forma giyen Zlatko Junuzovic transferinde sona yaklaştığı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, 29 yaşındaki futbolcuyu alabilmek için menajer Özkan Doğan'ı da yanına alarak Almanya'ya gitmişti. Werder Bremen'le yapılan pazarlıklarda Boşnak asıllı Avusturyalı oyuncu için 4 Milyon Euro bonservis bedeli öneren Muharrem Usta, oyuncuya da yıllık 2.5 Milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif etti. Junuzovic, bu rakam karşısında transfere olumlu bakarken kulübüne de “Beni bırakın gideyim” talebinde bulundu. Bu teklifin ardından beklemeye geçen Usta ve ekibinin Junuzovic'i transfer döneminin son günü olan Cuma'ya kadar Türkiye'ye getirmesi bekleniyor.

MARSİLYA'DAN DESTEK!

Trabzonspor'un, Marsilya'dan transfer etmek istediği 31 yaşındaki Slovak stoper Tomas Hubocan için ise Fransız ekisinin taraftarları ilginç bir kampanya başlattı. Fransa'da yaptığı bazı kritik hatalar nedeniyle istenmeyen oyuncu olan Hubocan'ın Trabzonspor'a transferine en büyük desteği Fransız kulübünün taraftarları verdi. Trabzonspor'un Hubocan'ın transferi için Marsilya'ya 2 Milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği ve bu teklifin Marsilya tarafından kabul edilebilir bir fiyat olarak değerlendirildiği öğrenildi. Bordo-mavili kulübün başkanı Muharrem Usta'nın Junuzovic transferinde olduğu gibi resmi girişimleri kendisinin yürüteceği belirtildi.

Aykut Demir'le yollar ayrıldı

Trabzonspor'da Aykut Demir'in sözleşmesi tek taraflı feshedildi. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği, Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, "Şirketimiz ile profesyonel futbolcu Aykut Demir arasındaki sözleşme, futbolcunun, kulüp içi disiplin yönetmeliğimize aykırı davranışları sebebiyle yönetim kurulumuz tarafından 5 Eylül itibarıyla haklı nedenlerle tek taraflı olarak feshedilmiştir." ifadelerine yer verildi. Öte yandan kadroda düşünülmeyen Luis İbanez'in de ayrılmaya yakın olduğu belirtildi.

#Trabzonspor
#Aykut Demir
7 yıl önce