|

Fırtına’da gözler Ocak ayında

Trabzonspor, Süper Lig’in devre arasında bazı isimlerle yollarını ayırmayı planlarken, 4 Ocak’ta başlayacak olan transfer döneminde, kadroda ihtiyaç duyulan mevkilere takviye yapmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Merkezi
04:00 - 17/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 04:49 - 17/11/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor’da devre arası transfer döneminde takımdan ayrılacak oyunculara göre takviyeler yapılacağı belirtildi.
Trabzonspor’da devre arası transfer döneminde takımdan ayrılacak oyunculara göre takviyeler yapılacağı belirtildi.

Trabzonspor’da ocak ayı transfer hareketliliği için çalışmalar erkenden başladı. İlk yarının tamamlanmasına 5 hafta kala mevcut kadronun analizini yapan bordo-mavililer, belirlenen bölgelere takviye yapmak için de arayışa girdi. Bu noktada transfer komitesinin yoğun bir şekilde çalıştığı, yurtiçi ve yurtdışında oyuncu taramalarının yapıldığı ve oluşturulan havuzda bütçeye uygun isimlerin toplanarak rapor halinde sunulacağı kaydedildi. Trabzonspor’da devre arası transfer döneminde takımdan ayrılacak oyunculara göre takviyeler yapılacağı belirtildi. Özellikle orta saha ve savunma hattını güçlendirmeyi planlayan bordo-mavililerde gözden çıkarılan Onur, Burak, Kucka ve Ibanez’in durumlarına göre de takviyeler yapılabileceği ifade edildi. Ayrıca Trabzonspor’da bekleneni veremeyen Nwakaeme ile de yolların ayrılabileceği, takımda fazla forma şansı bulamayan Mustafa Akbaş’ın da transfer için yönetimden izin isteyeceği öğrenildi.

TAKIMDA SAĞ BEK BOLLUĞU YAŞANIYOR

Bu arada Trabzonspor’un sağ bek mevkiinde ki yoğunluk da dikkat çekiyor. Bordo-mavililerde sakatlığının ardından Kamil Ahmet Çörekçi’nin de iyileşmesiyle sağ bekte alternatif sayısı 4 oldu. Trabzonspor’da ilk 11’de teknik direktör Ünal Karaman’ın en çok kullandığı oyunculardan olan Joao Pereira’nın yanı sıra Kamil Ahmet, Zeki Yavru ve Semih Karadeniz sağ bek için forma şansı bekleyen isimler arasında yer alıyor.

  • Divan Kurulu bugün
  • Trabzonspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda bugün genişletilmiş Divan Kurulu toplantısı yapılacak. Saat 12.00’den itibaren kulübün yeni idari binasında gerçekleştirilecek olan toplantıda bordo-mavili kulüpte son haftalarda yaşanan gelişmeler ve yaklaşan olağan kongre ile ilgili konuların konuşulacağı kaydedildi.

Trabzonspor’dan gazi Akyüz’e anlamlı ziyaret

Trabzonspor, Batman’ın Hasankeyf İlçesi’nde mayın patlaması sonucu yaralı olarak kurtulan Trabzonlu Uzman Çavuş Muhammet Salih Akyüz’ü ziyaret etti. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve teknik direktörü Ünal Karaman, Batman’ın Hasankeyf İlçesi’nde 4 Ekim 2018’de PKK’lı teröristlerin asfalta tuzakladıkları mayının patlatılması sonucunda 8 askerin şehit olduğu saldırıdan yaralı olarak kurtulan Trabzonlu Uzman Çavuş Muhammet Salih Akyüz’e ziyarette bulundu. Akyüz’e Trabzonspor forması hediye edilirken, Fenerbahçe karşılaşmasına davet edildi. Akyüz’ün Fenerbahçe maçını tribünden takip edebilmesi için tüm imkanlar kullanılacak.

#​Trabzonspor
5 yıl önce