|

Fırtına'dan Orellana atağı

Trabzonspor, ara transfer döneminin bitmesine bir hafta kala İspanyol ekibi Celta Vigo'nun Şilili ismi Fabian Orellana'yı listesine aldı. Bordo-mavililer, her iki kanadın yanı sıra 10 numara pozisyonunda da oynayan oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/01/2017 Salı
Güncelleme: 03:39 - 24/01/2017 Salı
Yeni Şafak

Ara transfer döneminde sol bekini San Lorenzo'dan Emmnauel Mas, sağ bekini Porto'dan Joao Pereira, sol kanadını Beşiktaş'tan Olcay Şahan ve önlibero mevkini Carl medjani ile güçlendiren Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Ara transfer döneminin bitmesine bir hafta kala kadrosunu takviye etmek için mesai harcayan bordo-mavililerin son olarak, İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen sağ kanat oyuncusu Fabian Orellana'yı gündemine aldığı öğrenildi. Süper Lig'de ikinci yarıya iyi başlayıp Bursaspor ve Kasımpaşa maçlarını kazanarak 2'de 2 yapan Karadeniz ekibinde yönetim, takım kadrosunda eksik görülen noktalara takviye yaparak kadroyu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Bu anlamda elinde alternatifli bir liste bulunduran Trabzonspor, İspanya Ligi ekiplerinden Celta Vigo'da forma giyen Orellana'yı ara transfer dönemi bitmeden kadrosuna katmak istiyor.



2019'A KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR


Bordo-mavili yönetimin sağ ve sol kanadın yanısıra 10 numara pozisyonunda da oynayabilen Şilili futbolcu için öncelikli olarak kiralama teklifinde bulunacağı belirtildi. Şili Milli Takımı'nda da görev yapan 30 yaşındaki oyuncu, bu sezon Celta Vigo formasıyla çıktığı 9 maçta 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Orellana'nın Celta Vigo ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Şilili oyuncu, Celta Vigo'nun yanı sıra İspanya'da Granada, Xerez ve İtalya'da Udinese gibi takımların da formasını giydi. Orellana, futbol kariyerine ise ülkesinin takımlarından Audax İtaliano'da başladı.



#Trabzonspor
#Celta Vigo
#Fabian Orellana
7 yıl önce