|

Fırtına'dan Trezeguet hamlesi

Bu sezon hem Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermek isteyen Trabzonspor, hücum hattı için önemli bir hamle yaptı. Bordo-mavililerin, geçtiğimiz sezonu Başakşehir’de geçiren kanat oyuncusu Trezeguet için Aston Villa’ya resmi teklif yaptığı iddia edildi.

09:00 - 11/06/2022 Cumartesi
Güncelleme: 09:25 - 11/06/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
Trezeguet'nin Aston Villa ile sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona eriyor.
Trezeguet'nin Aston Villa ile sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona eriyor.

Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonda da iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan bordo-mavililer, kadro kalitesini artırmak istiyor.

Planlama dahilinde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’dan sürpriz bir hamle geldi. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Karadeniz temsilcisinin Trezeguet’yi kadrosuna katmak istediğini yazdı.

Bonservisi Aston Villa’da bulunan Trezeguet sezonu Başakşehir’de tamamlamıştı. Beşiktaş’ın da devrede olduğu iddia edilen yıldız futbolcu için menajerinden açıklama gelmişti. Christian Emile, “Beşiktaş’ın Trezeguet ile anlaştığına ilişkin haberler doğru değil, ancak bazı Avrupalı kulüpler ile görüşmeleri sürdürüyoruz” ifadesini kullanmıştı.

Resmi teklif yapıldı

Beşiktaş’ın gündeminde olan Trezeguet için Trabzonspor devreye girdi. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, bordo-mavili takımın Aston Villa’ya resmi teklifte bulunduğunu yazdı. Fabrizio Romano ayrıca, Türkiye’den ve farklı liglerden Trezeguet ile ilgilenen başka kulüplerin de olduğunu duyurdu.

Trezeguet, geçen sezon Başakşehir’de yarım dönem oynadı ve 13 maçta 6 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Mısırlı oyuncu, Aston Villa’da ise 2 maçta 1 gol kaydetmişti.

Nwakaeme’nin durumu nedeniyle sürecin hızlandığı öğrenildi.

#Trezeguet
#Trabzonspor
2 yıl önce