|

Fırtına'nın yeni gözdeleri: Kolo Toure, Mehmet Ekici

Trabzonspor, Almanya'nın Werder Bremen takımında forma giyen 24 yaşındaki gurbetçi orta saha oyuncusu Mehmet Ekici ve Liver- poollu savunma oyuncusu Kolo Toure'nin transferinde de sona yaklaştı.

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 11/08/2014 Pazartesi
Güncelleme: 03:29 - 11/08/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Fırtına'nın yeni gözdeleri: Kolo Toure, Mehmet Eki
Fırtına'nın yeni gözdeleri: Kolo Toure, Mehmet Eki

Bir süredir bu transferler için görüşmelerini gizli olarak yürüten Trabzonsporlu kurmayların, iki oyuncuyla birçok konuda anlaşmaya vardığı, Liverpool ve Werder Bremen kulüpleriyle de görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Orta sahada fazla yerli alternatif oyuncusu bulunmayan bordo-mavililerin Mehmet Ekici'nin transferinin ardından bir yerli daha düşündüğü, Kolo Toure'nin son yabancı transferi olacağı kaydedildi. Trabzonspor'un transferini düşündüğü yerli isimler Mevlüt Erdinç ve Tarık Çamdal. Bu iki oyuncu için de son teklif yapılacak.

Colman ve Bamba alacaklarını istedi

Teknik direktör Vahid Haillhodzic'in takımda düşünmediği Colman ve Sol Bamba gitmek için tüm alacaklarını istedi. Bu duyumu alan Halilhodzic'in antrenmanda oyuncularıyla toplantı yaparak, 'Aranızdan gidecekler olabilir ama gidişler onurlu ve ahlaklı olmalı, şantajla olmamalı' dediği öğrenildi. İki futbolcunun tavrına tepki gösteren yöneticiler de Bamba ve Colman'ı göndererek yabancı kontenjanında yer açmak için görüşmelerini sürdürüyor. Bu arada Sefa Yılmaz karşılığında verilen Anıl Taşdemir Kayseri ile anlaşamadı.

Her eve 1 forma 1 kombine

TS Club ve ticari ürünlerden sorumlu Trabzonspor yöneticisi Murat Türköz, taraftarı kombine ve lisanslı ürünler almaya çağırdı. Türköz, 'Bu sezon ticari, sportif anlamda rekorlar sezonu olsun istiyoruz. Her eve en az 1 lisanlı ürün ve 1 kombine girmeli. Trabzonspor gücünü taraftarından alır. Bu gücü bu sezon iki kat daha fazla yanımızda görmek istiyoruz' dedi.


10 yıl önce