|

Fırtınaya acil çözüm

Ligin ikinci yarısına iddialı bir giriş yapmak için transfer harekatına başlayan bordo-mavili takımda öncelik savunmanın soluna ve forvet pozisyonuna takviye yapmak. Adaylar ise Kayserisporlu Ömer Bayram ve Lokomotiv Moskovalı Vitali Denisov.

Yeni Şafak ve
06:00 - 1/01/2016 Cuma
Güncelleme: 05:20 - 1/01/2016 Cuma
Yeni Şafak

Sezona savunmanın solunda Constant, Alper, Musa Nizam ve İshak'la başlayan ancak bu oyunculardan istediği verimi alamayan Trabzonspor, ligin ilk yarsını sol bek pozisyonunda Yusuf Erdoğan'la tamamladı. İkinci yarıda kadro derinliğini arttırmak isteyen bordo-mavili takımda sol bek pozisyonunda adaylar belli olmaya başladı. Listenin başında yer alan isim bu sezon Kayserispor formasıyla etkili bir performans ortaya koyan Ömer Bayram. Sezon sonu kulübüyle sözleşmesi bitecek Ömer Bayram'ı uygun bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, bu transferde takas formülünü de kullanmayı planlıyor. Ömer Bayram transferinin oluşmaması durumuna karşın alternatif isimleri de gündeminde aldı. Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımında forma giyen 28 yaşındaki Özbek futbolcu Vitali Denisov'un da bordo-mavili takımın gündeminde olduğu belirtildi. Sol bek pozisyonunda olduğu gibi son yıllarda Cardozo dışında forvet oyuncularından istediği verimi alamayan Trabzonspor, Muhammet Demir transferi için de girişimlerini sürdürüyor. Transfer döneminde nakit para yerine kadroda düşünülmeyen oyuncuları kaynak olarak kullanmayı planlayan yönetimin Gaziantespor'a Soner, İshak, Musa ve Fatih gibi isimleri önermesi bekleniyor.



2016'da Trabzonspor'a yakışır mücadele edeceğiz





Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, yeni yıl mesajı yayımladı. Kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla açıklamalarda bulunan Usta, şu ifadeleri kullandı: "Yeni yıla, hiç şüphesiz yeni umutlar ve heyecanlarla giriyoruz. 48 yıllık şanlı tarihine sayısız başarılar sığdıran bu büyük çınar yeni yılda da aynı şevk ve heyecanla yoluna devam edecektir. Trabzonspor'umuzu camiamızın beklentilerine yakışır bir mücadeleyle 50. yılda şampiyonluğa ulaştırmak dileğiyle tüm taraftarlarımıza yeni yılda sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim."






#Trabzonspor
#Vitali Denisov
#Ömer Bayram
8 yıl önce