|

Florin Andone: Galatasaray'a imza atacaktım

Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Rumen forvet Florin Andone, Deportivo'ya transfer olmadan sarı-kırmızılılarla sözlü olarak anlaştığını itiraf etti. İspanyol basınına konuşan oyuncu transferiyle ilgili detayları paylaştı.

Yeni Şafak
16:29 - 13/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 13:35 - 13/08/2016 Cumartesi
Diğer
Euro 2016'da Romanya forması giyen Florin Andone, Galatasaray'a transferiyle ilgili önemli bir itirafta bulundu. (Haber: Sporx)
Euro 2016'da Romanya forması giyen Florin Andone, Galatasaray'a transferiyle ilgili önemli bir itirafta bulundu. (Haber: Sporx)

Bir dönem Galatasaray'ın da forvet konusunda gündemine gelen ancak daha sonra La Liga temsilcisi Deportivo'ya transfer olan Rumen forvet Florin Andone, ülke basınına yaptığı açıklamada Galatasaray itirafında bulundu.



Rumen golcü Galatasaray ile sözlü olarak anlaşmaya vardığını ancak ailesinin de etkisiyle İspanya'da kaldığını söyledi.



Geçtiğimiz sezon Cordoba formasıyla 2. ligde 21 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Andone, ''Yalan söylemeyeceğim. Galatasaray ile sözlü olarak anlaşmıştık. Kulüpler de kabul etti. Ama daha sonra ailem ve kız arkadaşımla İspanya'da kalmak için Deportivo'yu tercih ettim. Deportivo'dan yetkililerle görüştük, beni de ikna ettiler ve Deportivo'ya geldim'' ifadelerini kullandı.



23 yaşındaki golcü oyuncunun Deportivo ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.










Florin Andone gelecek sezon Deportivo formasıyla mücadele edecek...






#Florin Andone
#Galatasaray
#Deportivo
8 yıl önce