|

Fonseca veya Lucescu fırtına koparacak

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Trabzonspor, önümüzdeki yıl için harekete geçti. İlk olarak teknik direktör arayışlarına hız veren yönetim, gelecek planlamasında göreve getirmeyi düşündüğü Fonseca ve Lucescu ile görüşüyor

Yeni Şafak ve
03:00 - 27/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 02:50 - 27/04/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Bu sezon beklentilerin çok uzağında kalan Trabzonspor, kendi sahasında aldığı 4-0'lık Fenerbahçe yenilgilisi sonrası yeni bir sayfa açmak için kolları sıvadı. Bordo-mavili yönetimin, sezon sonunda mevcut teknik direktör Hami Mandıralı ile yollarını ayıracağı kesinleşirken, gelecek sezon için ilk olarak yeni teknik direktörle bir an önce anlaşıp, ardından transfer çalışmalarına hız vereceği bildirildi.Trabzonspor yönetiminin teknik direktör konusunda ilk tercihini yabancı bir antrenörden yana kullanacağı belirtildi. Bordo-mavililerin Portekiz'in Braga takımını çalıştıran Paulo Fonseca ile sıcak temas halinde olduğu ifade edildi. Portekizli çalıştırıcı ile ön görüşme gerçekleştiren ve masadan olumlu bir yanıtla kalkan yönetimin Shakhtar Donetsk'in başındaki Mircea Lucescu'yu da alternatif olarak masada tuttuğu öğrenildi. Lucescu, daha önce Trabzonspor'la yaptığı görüşmelerde gelebileceğinin sinyalini vermişti.



TRABZONSPOR PFDK'ya sevk edildi


Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde evinde F.Bahçe'yi ağırlayan ancak 89. dakikasında tatil edilen maç dolayısıyla Trabzonspor, PFDK'ya sevkedildi. Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, bordo-mavili kulübün, Fenerbahçe maçında yaşanan saha olayları, çirkin ve kötü tezahüratı ve talimatlara aykırı hareket nedeniyle PFDK'ya sevkedildiği bildirildi. Beşiktaş, Akhisar Belediye, T.Konya, Kasımpaşa ve Gaziantep'te PFDK'lık oldu.



Trabzonspor'dan Bayarslan'a ziyaret





Trabzonspor yöneticileri, çıkan saha olayları nedeniyle tatil edilen F.Bahçe maçında bir taraftarın saldırısına maruz kalan çizgi hakemi Volkan Bayarslan'ı ziyaret etti. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, bordo-mavili kulübün yöneticileri Mehmet Yiğit Alp, Gençağa Meriç ve Yiğit Oğuz Duman'ın, Volkan Bayarslan ile TFF'nin Riva'daki idari merkezinde bir araya geldiği bildirildi. Ziyarette, yaşanan olaylar nedeniyle üzüntülerini bildiren Trabzonspor yöneticilerinin, benzer hadiselerin bir daha gerçekleşmemesi için tüm tedbirlerin alınmakta olduğunu vurguladıkları da kaydedildi.



Özer: Evimden ayrılamam


Trabzonspor'da kadro dışı kararlarının tebliğ edildiği 6 futbolcudan biri olan Özer Hurmacı'nın karara tepki gösterdiği ve zorla antrenmana çıktığı iddia edildi. NTV Spor'a konuşan Özer, "Tek düşüncem Trabzonspor'a hizmet etmek. Evimden ayrılmayı düşünmüyorum" dedi.







#Süper Lig
#Trabzonspor
8 yıl önce