|

Forlan-Reyes pazarlığı

Siyah-beyazlı yönetim Atletico Madrid'in çalıştırıcısı Flores ise prensipte anlaştı. İspanyol çalıştırıcı Beşiktaş'a gelmesi halinde İspanyol takımının yıldız oyuncuları Forlan ve Reyes'in de alınmasını isteyince kulüpler düzeyinde transfer görüşmeler resmen başladı.

Engin Albayrak
00:00 - 9/04/2011 Cumartesi
Güncelleme: 00:12 - 9/04/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Forlan-Reyes pazarlığı
Forlan-Reyes pazarlığı

Beşiktaş, İspanya'nın Atletico Madrid takımından ayrılacağını resmen açıklayan teknik direktör Quique Sanchez Flores ile görüşmelerini sürdürürken, yıldız oyuncular Diego Forlan ve Jose Antonio Reyes'in de peşine düştü. Başkan Yıldıırm Demirören'in daha once İspanya'da ön görüşme yaptığı Flores'in siyah-beyazlı takıma gelmeye sıcak baktığı ve Forlan ve Reyes'i de getirmek istediği bildirildi. La Liga'dan da teklifler aldığı bilinen Flores'le Başkan Yıldırım Demirören ve menajer Jorge Mendes görüşmelerini sürdürürken bu konuda dün önemli gelişmeler yaşandı. Siyah-beyazlı yönetim Simao'nun transferi nedeniyle iyi ilişkiler kurduğu Atletico Madrid Başkanı Enrico Cereso ve kulübün sahibi Miguel Angel Gil ile görüştü. Başkan Yıldırım Demirören ve Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı, G.Saraylı Arda Turan için İstanbul'a gelen Atletico Madrid Başkanı ve kulüp sahibinden Forlan'ı resmen istedi. 31 yaşındaki forvetin de Beşiktaş'a sıcak baktığı iddia edildi. Bu arada yönetim dün, "İstanbul'a geliş sebebi Türkiye'den başka bir takımla ilgili bir transfer görüşmesi yapmak olan Atletico Madrid sahibi Miguel Angel Gil ile başkanımız Yıldırım Demirören arasında şahsi dostlukları neticesinde bir görüşme gerçekleşmiş olup, spor basınında adı geçen Diego Forlan'ın transferi ile ilişkisi bulunmamaktadır" açıklamasını yaptı. Ancak yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ise “Forlan ile ilgileniyoruz. Ancak her ilgilendiğimizin transferi bitecek diye bir şey yok. Forlan'ın şartları çok ağır” dedi.


Bobo ipleri koparıyor

Bobo, Beşiktaş ile ipleri koparmak üzere. Brezilyalı futbolcuya İspanya ve Portekiz'den teklifler gelmesi üzerine harekete geçen asbaşkan Serdal Adalı, "Ayrılmanı istemiyoruz. Gideceksen de Beşiktaş'a para kazandırarak git. Sana son teklifimiz 1,7 milyon euro garanti para ve maç başına ücret" dedi. Ancak Bobo, kabul etmeyerek "Ben de ayrılmayı istemiyorum ama kalacaksam da hakkımın verilmesini istiyorum. 2.5 milyon eurodan aşağıya imza atmam” diyerek teklifi kabul etmedi. Bobo'nun menajeri Juan Figger'in Portekiz'in Sporting Lizbon kulübüyle ön protokol yaptığı iddia edilirken, kendisiyle Atletico Madrid takımı da ilgileniyor.


13 yıl önce