|

Formica imzaya geliyor!

G.Saray'ın prensipte anlaşmaya vardığı Arjantinli orta saha oyuncunun Pazartesi günü İstanbul'a gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 2/01/2011 Pazar
Güncelleme: 00:50 - 2/01/2011 Pazar
Yeni Şafak
Formica imzaya geliyor!
Formica imzaya geliyor!

Devre arasında kadrosuna 4 oyuncu transferi gerçekleştirmeyi planlayan G.Saray'da daha önce prensipte anlaşmaya varılan Arjantin'in Newell's Old Boys Kulübü'nde orta sahada forma giyen forvet oyuncusu Mauro Formica'nın yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. 3 Ocak'ta Antalya'daki kampa yetiştirilmesi beklenen Arjantinli orta saha oyuncusunun, yarın sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi. 22 yaşında Formica için G.Saray'ın Newell's Old Boys Kulübü'ne 4 milyon euro bonservis ücreti ödeyeceği bildirildi.

Sarı-kırmızılı kulüp ile 4.5 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Formica, Arjantin'in gelecekteki yıldız adayları arasında gösteriliyor. Galatasaray'ın forvet transferi listesinde ise Villarreal'in Amerikalı santraforu Jozy Altidore'nin de bulunduğu öğrenildi. Kulübüyle 2014'e kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki forvet oyuncusunun bonservis ücreti 2 milyon euro. Bugün başkan Adnan Polat, Sportif Direktör Adnan Sezgin ve teknik direktör Gheorghe Hagi arasındaki görüşmeden sonra Arjantinli Formica'nın transferinin resmen duyurulması bekleniyor.


13 yıl önce