|

Formica resmi duyuruya kaldı

Arjantin'in Ole Gazetesi'ne konuşan Formica'nın menajeri Fabian Basualdo G.Saray ile anlaştıklarını transferin her an resmiyet kazanacağını açıkladı.

00:00 - 1/01/2011 Cumartesi
Güncelleme: 23:52 - 31/12/2010 Cuma
Yeni Şafak
Formica resmi duyuruya kaldı
Formica resmi duyuruya kaldı

Arjantin spor gazetesi Diario Ole, G.Saray'ın Newells Old Boys'ta forma giyen Mauro Formica transferinde sona yaklaştığını duyurdu. Futbolcunun menajeri Fabian Basualdo, sarı-kırmızılı kulüple her konuda anlaştıklarını, transferin her an resmiyet kazanabileceğini açıkladı. Newells Old Boys Yöneticisi Claudio Bieler de G.Saray'ın Formica için 4 milyon dolar bonservis bedeli önerdiğini söyledi. Arjantin basını 'kedi' lakaplı Formica'ya River Plate kulübünün de talip olduğunu, ancak futbolcunun Avrupa'da forma giymek istediği için Galatasaray'ı tercih ettiğini yazdı. 2007'den beri Newells Old Boys'ta forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, forvet hattında görev yapabiliyor.


Servet kampa hazır olacak

G.Saray'da devre arası tatili olmasına rağmen Servet Çetin, Florya Tesisleri'nde çalışmalarını tek başına sürdürüyor. Konyaspor maçında aldığı darbe nedeniyle sakatlığı bulunan milli oyuncu, Antalya kampına kadar hazır olmak istediğini söyledi.




13 yıl önce