|

Forvet haftaya geliyor

Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Danko Lazoviç ile anlaştıklarını ifade ederek, 'Ancak kulübü Zenit kiralamak değil, satmak istiyor. Lazoviç'in hocası ve arkadaşlarıyla problemi var. Kiralamak istiyoruz, olmazsa alternatifi de Vazguez' dedi

Süleyman Hatısaru
00:00 - 13/08/2012 Pazartesi
Güncelleme: 02:00 - 13/08/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Forvet haftaya geliyor
Forvet haftaya geliyor

Forvet arayışlarını yoğunlaştıran Beşiktaş, bu konuda sona yaklaştı. Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, yeni forvetin hafta sonu geleceği müjdesini verdi. Sırp Danko Lazoviç ile anlaştıklarını belirten Kıran, kendilerinin kiralık, Zenit'in ise bonservisiyle satmak istediğini söyledi. Kıran, 'Lazoviç'in hocası ve takımla problemleri var. Bu yüzden öncelikle kiralamayı düşünüyoruz. Bu gerçekleşmezse alternatifimiz de hazır. Espanyol'da forma giyen Alvero Vazguez'i yedek tutuyoruz. Hafta sonuna kadar bu iki oyuncudan birini getirmek istiyoruz' şeklinde oknuştu.

YABANCILARIN PARASI YATTI

UEFA'ya gitmemeleri için yabancı futbolcuların parasını ödediklerini belirten Kıran, gece kulübünde olay çıkaran Fernandes'e ceza vereceklerini ifade etti. Kıran, 'Beşiktaş forması giyen futbolcu böyle yapamaz. Disiplinden taviz vermeyeceğiz' diye konuştu.


Rüştü haber gönderdi!

Beşiktaş'ın eski kalecisi Rüştü Reçber alacaklarını istedi. Yönetime haber gönderen Rüştü, 'Nihat gibi mahkemeye gitmek istemiyorum. Bir iki ay içinde alacaklarımın bir kısmının ödenmesini istiyorum' dedi.


Aybaba: Taraftarlar bana 1 ay ömür biçti

Teknik direktör Samet Aybaba bazı taraftarların kendisine bir ay ömür biçtiğini söyledi. Aybaba, 'Şunu bilsinler ki ben Beşiktaş'ın çocuğuyum. Bu takımda futbol oynadım kaptanlık yaptım. Oynayan ve oynamayanın arasındaki farkı anlarım. Bana ömür biçenlerle bir ay sonra görüşeceğiz' şeklinde iddialı konuştu.


12 yıl önce