|

Forvet Negredo, Lens de geliyor

Beşiktaş 31 yaşındaki golcü oyuncunun transferi için Valencia ile anlaştı. Negredo’nun bugün İstanbul’a gelip sağlık kontrollerinin ardından siyah-beyazlı kulüple 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Sunderland Teknik Direktörü Grayson da Lens’in kısa süre içinde Beşiktaş’a transferinin gerçekleşeceğini açıkladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 04:30 - 3/08/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş'ta iki imza birden
Beşiktaş'ta iki imza birden

Beşiktaş, transferi için uzun süredir görüşmelerde bulunduğu forvet transferini nihayet bitirdi. Siyah-beyazlılar, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü İspanyol golcü Alvaro Negredo için Valencia kulübü ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş, Negredo transferi için İspanyol kulübüne 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. 31 yaşındaki İspanyol golcüyle 3 yıllık sözleşme imzalayacak Beşiktaş, Negrado’ya ise yıllık bonuslarla birlikte 3.5 milyon Euro ödeyecek. 31 yaşındaki golcü oyuncunun bugün İstanbul’a gelmesi ve sağlık kontrollerinin geçtikten sonra kendisini Beşiktaş’a bağlayan sözleşmeye imza atacak. 1985 doğumlu golcü oyuncu, futbola ilk adımını Escuela Futbol A.F.E’de başladı. Ardınan Rayo Vallecano altyapısında 3 yıl geçiren Negredo 2004’te ise Real Madrid altyıpısına geçti. 2007’de Almeri’ya transfer oldu ve burada 70 maçta 32 gol attı. 2009’da Sevilla’ya transfer olan Negredo, burada da 73 maçta 31 gol attı. 2013’te Manchester City’ye transfer olan İspanyol golcü, 201-15 sezonunda Valencia’ya kiralandı. 1 Temmuz 2015 tarihinde 30 milyon Euro bonservis bedeliyle Valencia’ya transfer olan 31 yaşındaki oyuncu, geçen sezonu ise Middlesbrough’ta kiralık olarak geçirdi.

LENS’TE İŞLEM TAMAM

Sunderland Teknik Direktörü Simon Grayson, Hollandalı futbolcu Jeremain Lens'in kısa süre içinde Beşiktaş'a transfer olabileceğini söyledi. Hollandalı oyuncu hakkında konuşan Grayson, “Lens'in transferi konusunda Beşiktaş ile görüşmeler hala devam ediyor ve transferin kısa süre içinde gerçekleşebileceğini söyleyebilirim. Takımımız geçen sezon küme düşünce Lens ve birkaç oyuncu bizimle devam etmek istemediğini söylemişti. Takımda kalmak isteyenlerle yola devam edeceğiz, diğerleriyle yollarımız ayrılacak" ifadelerini kullandı.

#Beşiktaş
#Negredo
#Lens
7 yıl önce