|

Forvet RVP'ye teslim

İleride Robin van Persie'ye şans tanıyacak F.Bahçe Teknik Direktörü, Fernandao’yu kulübeye çekecek. Cezalı Diego’nun yerine Ozan forma giyecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/02/2016 Pazartesi
Güncelleme: 01:32 - 15/02/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında yarın Kadıköy'de Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla oynayacağı maçta son haftaların tartışılan oyuncularından Hollandalı yıldız Robin van Persie ilk 11'de sahaya çıkacak. Cezalı Diego Ribas'ın yerine ise orta sahada Ozan forma giyecek. Cezalı oldukları için ligde Kasımpaşa karşısında forma giymeyen Mehmet Topal ile Josef, 11'e geri dönecek. Diego'nun yokluğunda takımın hücumunu Josef yönlendirecek, Ozan ise ön liberoda oynayacak.Teknik direktör Vitor Pereira, Gökhan Gönül, Alves, Kjaer-Hasan Ali'den oluşan ideal defans dörtlüsünü ise bozmayı düşünmüyor. Volkan Şen'i yedek kulübesine çekerek orta alanın solunda Alper Potuk'a, sağında ise Nani'ye görev vermeyi planlayan Pereira, Fernandao'yu yedek soyunduracak. Portekizli teknik adamın daha önceki Avrupa Ligi maçlarında olduğu gibi kaleyi Fabiano'ya emanet edeceği belirtildi.



GALİBİYET TAKTİĞİ KANATLAR

Pereira yardımcılarıyla birlikte L.Moskova maçının taktiğini belirledi. Yardımcısı Riberio'nun Rus ekibi için hazırladığı analizi inceleyen Portekizli teknik adam, rakibin savunma düzenini bozabilmek için oyuncularından top orta sahadayken yan toplarla, gerekirse uzun toplarla veya kısa pas trafiğiyle sürekli kanat değiştirmesini istiyor.



Moskova maçına İsveçli hakem

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile yarın oynayacağı maçın hakemleri belli oldu. Maçı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Strömbergsson yönetecek. Strömbergsson'un yardımcılıklarını Daniel Gustavsson ve Stefan Hallberg yapacak.



Kaybolup gidersin

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Ozan Tufan ile yaptığı görüşmede sert uyarılarda bulunduğu belirtildi. Genç oyuncudan özel hayatına dikkat etmesini isteyen Aziz Yıldırım, "Kafanı sadece futbola ver. Genç yaşta F.Bahçe'de forma giyiyorsun, bunun değerini bil. Senin hayatında tek şey futbol olmalı. İdmanlarını maksimum güçle yapmalısın. Senin gibi birçok isim geldi, ama 'ben oldum' dedikleri anda kayboldular. Çok çalışmazsan ve aklında sadece futbol olmazsa sen de kaybolup giden isimlerden olursun” dedi.



Sow devam ediyor

F.Bahçe'nin sezon başın- da Al Ahli'ye sattığı Moussa Sow performansıyla göz dolduruyor. Al Sharjah karşısında Al Ahli'ye 3 puanı getiren golü atan Sow, Al Ahli formasıyla bugüne kadar oynadığı 22 maçta 12 gol attı.






#​Fenerbahçe Kulübü
#Van Persie
#açıklama
8 yıl önce