|

Forvete çare Moussa Sow

Fenerbahçe, teknik direktör Kocaman’ın da uyum sorunu yaşayacak olmaması nedeniyle Senegalli golcünün kiralanmasını istiyor. Sow da geri dönmek için Al Ahli ile görüşmelerini bizzat kendisi yürütüyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 03:19 - 29/07/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Moussa Sow
Moussa Sow

Fenerbahçe geçen sezon kiralık olarak forma giyen Moussa Sow’u yeniden kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. Forvet için arayışlarını sürdüren ancak görüştüğü isimlerden sonuç alamayan F.Bahçe’de çare Moussa Sow. Sarı-lacivertliler, Senegalli golcüyü yeniden kiralamak istiyor. Teknik direktör Aykut Kocaman da ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını belirterek, hem ligi hem de takım arkadaşlarını tanıdığı için uyum sorunu yaşamayacak olması nedeniyle Moussa Sow’u yeniden kadroya katılmasını istiyor. Geçen sezon kiralık olarak forma giyen Moussa Sow’un F.Bahçe’ye maliyeti 4 milyon Euro olmuştu. Sarı-lacivertliler aynı şartlarda Senegalli golcüyü yeniden kadroya katmayı planlıyor. Kariyerini F.Bahçe’de sürdürmek isteyen tecrübeli golcü de Al Ahli kulübüyle görüşmeleri bizzat yürütüyor. Senegalli golcü kiralık olarak takıma katılırsa F.Bahçe’nin forvet transferinde acele etmeyeceği ve forvet transferini devre arasına bırakabileceği gelen haberler arasında.

DİĞER ADAY DUJE COP

Forvete takviye çalışmalarını sürdüren ancak görüştüğü isimlerden sonuç alamayan F.Bahçe’de liste tamamen yenilendi. Listenin ilk sırasında Caliagri’nin Hırvat golcüsü Duje Cop yer alıyor. Sarı lacivertliler geçen sezonu Sporting Gijon’da geçiren ve bonservisi Cagliari’de olan Duje Cop için İtalyan kulübüyle pazarlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler 27 yaşındaki golcü için İtalyan kulübüne 3 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. 27 yaşındaki golcü futbolcu geçen sezon La Liga’da 31 maçta 9 gol atıp 3 asist yaptı.

#Fenerbahçe
#Moussa Sow
7 yıl önce