|

Forvete son aday Poulsen

Kadrosunu golcü bir isimle takviye etmek isteyen F.Bahçe’de listeye giren son isim Alman ekibi Leipzig’in Danimarkalı yıldızı Poulsen oldu. Sarı-lacivertliler, Liverpool’dan Origi, Leicester’den Slimani ve Tottenham’dan Janssen için de temaslarını sürdürüyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/08/2018 Cuma
Güncelleme: 05:20 - 2/08/2018 Perşembe
Yeni Şafak
F.Bahçe’de listeye giren son isim Alman ekibi Leipzig’in Danimarkalı yıldızı Poulsen oldu.
F.Bahçe’de listeye giren son isim Alman ekibi Leipzig’in Danimarkalı yıldızı Poulsen oldu.

Kadrosunu golcü bir isimle takviye etmek isteyen Fenerbahçe’de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertli takımın sportif direktörü Damien Comolli’nin, RB Leipzig forması giyen Yussuf Poulsen için Alman kulübüyle temasa geçtiği kaydedildi. F.Bahçe’nin, 24 yaşındaki Danimarkalı golcüyü kiralamak istediği öğrenildi. 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu, geçen sezon 41 resmi maçta 5 gol atarken, 9 da asist yaptı. Sarı-lacivertli ekibin forvet transferinde listesinde yer alan bir diğer isminse Liverpool forması giyen Divock Origi olduğu kaydedildi. F.Bahçe, geçen sezonu Alman ekibi Wolfsburg’da kiralık olarak geçiren Belçikalı golcüyü kiralamak için İngiliz kulübüne teklifini iletti. Liverpool ise Origi’yi bonservisiyle satmayı planlıyor. Sportif direktör Damien Comolli önümüzdeki günlerde İngiltere’ye giderek, Origi için Liverpool’la masaya oturacak.

SLİMANİ BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR

Listede yer alan Cezayirli golcü İslam Slimani içinse bekleyiş sürüyor. Geçen sezonu Newcastle United’da kiralık geçiren ve bonservisi Leicester City’de bulunan Slimani için Portekiz ekibi Sporting Lizbon’un da devreye girdiği bildirildi. F.Bahçe’de geçen sezon kiralık olarak kadroda yer alan, Tottenham’ın Hollandalı golcüsü Vincent Janssen için de temasların sürdüğü de ifade edildi. Hollandalı oyuncunun da sarı-lacivertli takımda oynamak istediği ve Tottenham’a bu yönde baskı yaptığı belirtildi.


F.Bahçe’yi Alper galibiyete taşıdı

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi yaptığı son hazırlık maçında İtalyan temsilcisi Cagliari’yi 2-1 yendi. Teknik direktör Phillip Cocu, İtalyan temsilcisi karşısında, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz ekibi Benfica ile yapacağı maçın muhtemel 11’ini denedi. 28. dakikada Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Valbuena’nın kullandığı kornerde Josef’in vuruşunda top üst direkten döndü. 51. dakikada sağdan ceza sahasına giren Ayew’in arka direğe ortasında savunmanın hatasıyla topu önünde bulan Alper Potuk, gelişine vuruşla ağlara gönderdi: 1-0. 57’de orta sahada rakibinden kaptığı topla hareketlenen Eljif Elmas, sağ tarafta bulunan Alper Potuk’un önüne çıkardı. Alper’in gelişine yerden vuruşunda top filelerle buluştu: 2-0. 68’de Valbuena’dan topu kapan Luca’nın ortasında savunma arkasına sarkan Marco, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-

Şehitler unutulmadı

F.Bahçe tribünleri Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, PKK’lı teröristlerin kalleşçe saldırısıyla şehit olan asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya unutulmadı. Tribünlerde şehitler için “Tabutu küçücük kucaklasan taşırsın, acısı dağ gibi omuzlasan yıkılırsın” pankartı ile dev Türk bayrağı açıldı. Futbolcular da maça “Nurcan Anne, Mustafa Bebeği unutmayacağız, terörü lanetliyoruz” pankartıyla çıktı. Maç öncesi şehitler için saygı duruşunda da bulunuldu.

Fenerbahçe’de 6 eksik

F.Bahçe, Cagliari karşısında 6 oyuncusundan yoksun çıktı. Sakatlıkları süren Aatıf, Soldado ve İsmail Köybaşı ile ağrıları bulunan Mehmet Topal ve Salih Uçan da kadroda yer almadı. Yeni transferlerde Andre Ayew maça 11’de çıkarken, Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu yedek kulübesinde başladı. Kaleci Berke Özer ise kadroya alınmadı.

#Fenerbahçe
#Süper Lig
6 yıl önce