|

Forvete ya Bacca ya Kalinic

Forvet hattına takviye yapmak isteyen G.Saray’ın, UEFA tarafından Avrupa’dan men cezası verilen Milan’ın hücum hattında yer alan Kalinic ve Bacca için temasa geçtiği belirtildi. Sarı-kırmızılılar iki isimden birini alarak gol yollarını zenginleştirmeyi planlıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/06/2018 Cuma
Güncelleme: 04:09 - 29/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Nikola Kalinic
Nikola Kalinic

Gelecek sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek Galatasaray’da transfer çalışmaları hız kazandı. Kadrosunu takviye ederek mücadele edeceği her kulvarda başarı hedefleyen sarı-kırmızılı yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda adımlarını atarken bir yandan da UEFA Finansal Fair-Play kriterlerine uygun oyuncuları transfer etmeyi planlıyor. İtalyan basınından gelen son iddia ise sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. İtalyan basını, Galatasaray’ın Milan’ın forvet hattında yer alan oyuncuları Carlos Bacca ve Nikola Kalinic’i listesine aldığını ve temaslara başlandığı okurlarına duyurdu. Milan’a, UEFA tarafından Avrupa’dan men cezası verilmesinin, buna karşılık Galatasaray’ın Devler Ligi’nde mücadele edecek olmasının sarı-kırmızılıların elini güçlendirdiği belirtildi. Kalinic’in 2021, Bacca’nın ise 2020’ye kadar sözleşmeleri bulunuyor. Galatasaray, iki isimden birini alarak forvetini takviye etmeyi planlıyor.


KANATLARA İKİ ADAY

Sarı-kırmızılıların takviye etmek istediği bir başka bölge ise kanatlar olarak öne çıkıyor. Bu mevki için de iki oyuncu üzerinde durduğu kaydedildi. Galatasaray’ın, Osmanlısporlu Umar Aminu ve Kasımpaşalı Trezegeut ile temasa geçtiği biliniyor.

#Galatsaray
#Transfer
6 yıl önce