|

Forvette son aday Poulsen

Kadrosunu golcü bir isimle takviye etmek isteyen Fenerbahçe’de listeye giren son isim Alman ekibi Leipzig’in Danimarkalı yıldızı Poulsen oldu. Sarı-lacivertliler, Liverpool’dan Origi, Leicester’den Slimani ve Tottenham’dan Janssen için de temaslarını sürdürüyor.

Yeni Şafak
10:04 - 2/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:39 - 2/08/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Polusen geçen sezon çıktığı 41 maçta 14 gole direkt katkı yaptı. (5 gol 9 asist)
Polusen geçen sezon çıktığı 41 maçta 14 gole direkt katkı yaptı. (5 gol 9 asist)

Kadrosunu golcü bir isimle takviye etmek isteyen Fenerbahçe’de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertli takımın sportif direktörü Damien Comolli’nin, RB Leipzig forması giyen Yussuf Poulsen için Alman kulübüyle temasa geçtiği kaydedildi. Fenerbahçe’nin, 24 yaşındaki Danimarkalı golcüyü kiralamak istediği öğrenildi.

  • 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu, geçen sezon 41 resmi maçta 5 gol atarken, 9 da asist yaptı.
Origi de listede

Sarı-lacivertli ekibin forvet transferinde listesinde yer alan bir diğer ismin ise Liverpool forması giyen Divock Origi olduğu belirtildi. Fenerbahçe geçen sezonu Alman ekibi Wolfsburg’da kiralık olarak geçiren Belçikalı golcüyü kiralamak için İngiliz kulübüne teklifini iletti. Liverpool ise Origi’yi bonservisiyle satmayı planlıyor. Sportif direktör Damien Comolli önümüzdeki günlerde İngiltere’ye giderek, Origi için Liverpool’la masaya oturacak.


Same Faith. Same Grind.

Divock Origi (@divockorigi)'in paylaştığı bir gönderi ()

Slimani bekleyişi sürüyor

Listede yer alan Cezayirli golcü İslam Slimani için ise bekleyiş sürüyor. Geçen sezonu Newcastle United’da kiralık geçiren ve bonservisi Leicester City’de bulunan Slimani için Portekiz ekibi Sporting Lizbon’un da devreye girdiği bildirildi. Fenerbahçe’de geçen sezon kiralık olarak kadroda yer alan, Tottenham’ın Hollandalı golcüsü Vincent Janssen için de temasların sürdüğü de ifade edildi. Hollandalı oyuncunun da sarı-lacivertli takımda oynamak istediği ve Tottenham’a bu yönde baskı yaptığı belirtildi.



Very important victory 🙏🙏🙏

islamslimani09 (@islamslimani09)'in paylaştığı bir gönderi ()


Zouma ısrarı

Stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Chelsea’de kadroda düşünülmeyen Kurt Zouma için temaslarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler Zouma’yı satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadroya katmayı planlarken, Sportif direktör Damien Comolli, satın alma opsiyonunu makul seviyeye çekebilmek için Chelsea ile pazarlıklarını sürdürüyor.



⚽️⚽️⚽️ @stokecity #lazoumance

Kurt Zouma (@kurtzouma)'in paylaştığı bir gönderi ()


#Fenerbahçe
#Yussuf Poulsen
6 yıl önce