|

Fred dopingli çıktı

Brezilya Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Shakhtar'ın Brezilyalı oyuncusu Fred'de yasaklı maddeye rastlandığını açıkladı.

Yeni Şafak
10:16 - 1/08/2015 Cumartesi
Güncelleme: 07:26 - 1/08/2015 Cumartesi
Diğer

Brezilya Futbol Federasyonu, Shakhtar Donetsk'in orta saha oyuncusu Fred'de yasaklı maddeye rastlandığını açıkladı.


Ntvspor'da yer alan habere göre, Brezilya Futbol Federasyonu 22 yaşındaki oyuncuya destek verildiği ve gerekmesi halinde Fred'in menajerlerinin gerekli açıklamalarını yapabilecekleri duyurdu.



Brezilya'nın da mücadele ettiği Copa America kadrosunda bulunan Fred, turnuvanın ilk iki maçı olan Peru ve Kolombiya karşılaşmalarında görev almıştı. Fred, Brezilya'nın daha sonra Venezuela ve Paraguay ile oynadığı maçlarda yer almamıştı.



'Temiz bir kariyerim var'

Fred ise yaptığı açıklamada "Ben hiçbir zaman yasaklı madde kullanmadım. Masumiyetime inanıyorum ve bunu da gerekli makamlara ispatlayacağım. Benim temiz bir kariyerim var" ifadelerini kullandı.



Fenerbahçe'nin başvurusu

Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli ekibin Shakhtar Donetsk ile oynadığı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında oynayan Fred'in yasaklı madde kullanımıyla ilgili olarak UEFA'ya başvurmuş; UEFA, dosyanın 3 Ağustos pazartesi günü görüşüleceğini açıklamıştı.



#Shakhtar donetsk
#fred
#dopin
#Brezilya Futbol Federasyonu
9 yıl önce
default-profile-img