|

Fulham'da Fabricio Ramirez krizi

Beşiktaş'tan 6 milyon euro karşılığında İspanyol kaleci Fabri'yi kadrosuna katan Fulham'da kaleci antrenörü Sambade'nin ayrılığı sonrasında büyük bir kriz yaşanıyor. Krizin yaşanma sebebi ise birinci kaleci olması için alınan Fabri'nin Sambade'nin ayrılığı sonrasında yedek kulübesinde bekletilmesi.

Yeni Şafak
18:00 - 26/08/2018 Pazar
Güncelleme: 18:20 - 26/08/2018 Pazar
Yeni Şafak
Fabri, 6 milyon euro karşılığında Premier Lig ekibi Fulham'a transfer olmuştu.
Fabri, 6 milyon euro karşılığında Premier Lig ekibi Fulham'a transfer olmuştu.

Fulham'a transfer olduktan sonra 2 Premier Lig maçında da görev yapan Fabri'nin kaleci antrenörü Sambade'nin ayrılığı sonrasında yedek bekletileceği iddia edilmişti.

Daily Mail'in özel haberine göre takımın kalecileri Fabri ve Sergio Rico'nun İngilizcelerinin yeterli olmaması sebebiyle teknik direktör Jokanovic'in geçen sezon da kaleyi teslim ettiği Bettinel'e görev vereceği belirtilmişti. Öte yandan Daily Mail yazarı Sami Mokbel, konuyla ilgili yorumunda Fabri'yi uzun vadede birinci kaleci olarak görmediğini de söylemişti.

İddialar doğru çıktı ve Fulham'ın Burnley ile oynadığı maça Fabri yedek kulübesinde başladı. İlerleyen günlerde ne olur bilinmez ama Fulham'daki kaleci krizinin daha uzun süre konuşulacağı kesin.





#Fabri
#Fulham
6 yıl önce