|

Futbolcular depreme idmanda yakalandı

Merkezi Tokat Erbaa olan 5.1 şiddetindeki deprem, Samsunsporlu futbolcuları idman yaparken yakaladı. Futbolcular kısa süreli panik yaşadı.

Yeni Şafak
19:26 - 9/10/2015 Cuma
Güncelleme: 19:28 - 9/10/2015 Cuma
IHA

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 5.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Saat 17.39 sıralarında meydana gelen ve Samsun'da etkisini yoğun bir şekilde hissettiren deprem, Samsunsporlu futbolcuları antrenman sahasında yakaladı. Futbolcular sahada antrenman yapmaya başlayalı 39 dakika olmuşken, takımdan ayrı çalışan ve hafif sakatlıkları bulunan bazı futbolcular, depremi hissetti. Takım taktik ağırlıklı çift kale maç yaparken fizyoterapist eşliğinde çalışan Taha ve Fatih, saha kenarında fotoğraf çeken gazetecilerin yanına gelerek depremin şiddeti ve merkezi hakkında bilgi aldı.



Öte yandan Samsunspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarını yaptığı çift idmanla devam etti. Düz koşuyla başlayan akşam antrenmanında istasyon, 5'e 2 top kapma ve taktik çalışması yapıldı.



Sakatlıkları bulunan futbolculardan Fatih Kılıçkaya ve Taha Yalçıner fizyoterapist Erdoğan Akçiçek eşliğinde çalışırken, uzun süredir sakat olan ve tedavisine ülkesi Bulgaristan'da devam eden İvanov ise salonda çalıştıktan sonra takımdan ayrı düz koşu ile antrenmanı sonlandırdı.



Antrenmana izinden dönen Ekigho katılırken, ülkesinden dönmeyen Ofoedu katılmadı. Sakatlığı geçen Ercan Yazıcı, antrenmanın tamamında takımla birlikte yer aldı.





#tokat
#deprem
#samsunspor
8 yıl önce