|

Futbolu bırakan Pirlo'ya 1 maçlık transfer teklifi

İtalyan futbolunun efsane ismi Andrea Pirlo, 2017 yılının Kasım ayında futbol kariyerine nokta koymuştu. Son olarak New York City forması giyen futbolcuya futbol camiasında çok nadir görülen bir transfer teklifi geldi. Buna göre 39 yaşındaki efsane isme 1 maçlık imza önerisi geldi.

Yeni Şafak
10:42 - 13/09/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:04 - 13/09/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Andrea Pirlo, mayıs ayında kendisi için düzenlenen jübile maçında futbol kariyerine son vermişti.
Andrea Pirlo, mayıs ayında kendisi için düzenlenen jübile maçında futbol kariyerine son vermişti.

İtalyan futbolunun efsane isimlerinden Andrea Pirlo'ya Avustralya Ligi takımlarından Adelaide United ilginç bir transfer teklifinde bulundu. 39 yaşındaki yıldız futbolcuyu Sydney ile oynayacakları kritik maçta oynatmak isteyen yetkililer oyuncu ile temasa geçti ve 1 maçlık formamızı giy teklifini sundu.

Avustralya kupasında oynanacak maçta hem taraftarının ilgisini çekmek hem de mücadelede iddialı bir konuma gelmek isteyen Adelaide United, bu transferi tamamlayarak hem adından söz ettirecek hem de Sydney ile oynanacak maçın oldukça ilgi çekmesi bekleniyor.

  • Ülkesinde Inter, Milan ve Juventus gibi takımlarda forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu, kariyeri boyunca birçok başarı yakaladı. Milan ile ikişer İtalya Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupa zaferleri yaşayan Pirlo, Juventus'ta 4 İtalya Ligi şampiyonluğu elde etti. İtalya Milli Takımı'nda 116 maça çıkan Pirlo, 2006 FIFA Dünya Kupası'nda mutlu sona ulaştı. New York City'ye 2015'te transfer olan İtalyan futbolcu, Columbus Crew ile oynanan mücadelede takımıyla son maçına çıktı.
#Andrea Pirlo
#Beşiktaş
6 yıl önce