|

'Gabigol' Fener'e geliyor

Fenerbahçe'nin, Santos Kulübü'nden ayrılan Gabigol lakaplı genç yıldızı kadrosuna katacağı iddia edildi.

Yeni Şafak
13:17 - 31/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 10:31 - 31/08/2015 Pazartesi
Diğer

Fenerbahçe transferde durmuyor. Sarı-Lacivertli kulüp, Gabriel Barbosa transferinde sona yaklaştı.



Fanatik'in haberine göre, flaş transferlere kıskanılacak bir kadro kuran Fenerbahçe, son olarak Brezilya'nın dünya futbol piyasasına sunduğu genç yetenek Gabriel Barbosa transferini bitirmek üzere.



Santos'a teşekkür mesajı

Dün doğum günü olan ve 19 yaşına giren Gabigol lakaplı oyuncu, resmi Twitter hesabından attığı tweet'ler ile Santos kulübüne ve taraftarlara teşekkür etti.



Barbosa şunları söyledi:



Bana burada destek olan, sevgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bugün benim için çok özel bir gün. Burada geçirdiğim zaman ve yaşadıklarım için gurur duyuyorum. Bana gösterilen bu sevgiye tam anlamıyla karşılık vermeyi çok isterdim. Umarım Tanrı size bana gösterdiğiniz sevginin iki katını verir. Rüyalarınızın gerçekleşmesini sağlar. Ve tabii ki, bana kattıkları için bu ülkeye, Santos'a ve taraftarlarına teşekkür ediyorum.



Fenerbahçe bugün açıklayabilir

Transferin bitimine saatler kala Fenerbahçe'nin Gabriel transferini açıklaması ve genç oyuncuyu kadrosuna katması bekleniyor. Brezilya kulübü Santos oyuncunun yüzde 40'ına sahip. Geri kalan payın bir bölümü menajerlik şirketlerine ve oyuncunun babasına ait.

#fenerbahçe
#trasnfer
#gabriel barbosa
9 yıl önce