|

Gabric Trabzon'da

Bordo-mavililer, aylardır peşinde olduğu Hırvat futbolcunun işini nihayet bitirdi. Transfer için Hajduk Split'e 2.5 milyon euro, oyuncuya da yıllık 700 bin euro ödenecek.

Kamil Anahar
00:00 - 7/08/2009 Cuma
Güncelleme: 00:46 - 7/08/2009 Cuma
Yeni Şafak
Gabric Trabzon'da
Gabric Trabzon'da

Transfer sezonunun başından beri yurt dışında yabancı transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, ligin başlamasına 1 gün kala bombayı patlattı. Bordo-mavililer, Hajduk Split takımından Gabric ile anlaşma sağladı. 2.5 milyon euro bonservisle transfer edilen Hırvat futbolcu, bugün Trabzon'a gelecek. Sağlık kontrolünden geçirilecek Gabric'in 4 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Dün akşam UEFA Avrupa Ligi maçında Hajduk Split formasıyla Zilina karşısına çıkan Gabric, bu karşılaşmanın ardından takımıyla vedalaştı. Bugün Trabzon'da olacak Gabric, Trabzonspor'da yılda 700 bin euro alacak. Transfer sezonunun başında da Gabric ile masaya oturan Trabzonspor yönetimi, maddi konularda anlaşmaya varamayınca transfer yarıda kalmıştı. Rotayı tekrar Gabric'e çeviren ve tekrardan anlaşma zemini arayan bordo-mavililer, aradaki pürüzleri kaldırarak bu transferi gerçekleştirdi.


Gökhan Sivas'a yetişemiyor

Sivasspor ile yarın yapacağı ilk lig maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da sakatlık şoku yaşanıyor. Taktik ağırlıklı çift kale maç sırasında sol bileği dönen Gökhan Ünal, çalışmayı yarıda bıraktı. Kesin durumu bugün yapılacak kontroller ve çekilecek MR'dan sonra netleşecek Gökhan Ünal'ın Sivasspor maçına yetişmesinin zor olduğu bildirildi. Öte yandan sakatlığı süren Yattara, dünkü idmanda yer almazken diğer bir sakat kaleci Tony Sylva da kondisyoner eşliğinde düz koşu yapmakla yetindi.



15 yıl önce