|

Galatasaray Belhanda'yı gönderip Mandzukic'i getiriyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gözler Fatih Terim'in istediği Mario Mandzukic'e çevrildi. Sarı-kırmızılılar Katar'da mutlu olmayan Hırvat golcüyü kadrosuna katma planları yapıyor. Aynı zamanda Katar ekiplerinin de Belhanda'yı istemesi üzerine Galatasaray yönetimi takas artı bir miktar parayla bu transferi bitirmek istiyor.

Haber Merkezi
12:44 - 17/05/2020 Pazar
Güncelleme: 12:58 - 17/05/2020 Pazar
Yeni Şafak
Mario Mandzukic yeni takımında, 6 maçta 1 golle oynadı.
Mario Mandzukic yeni takımında, 6 maçta 1 golle oynadı.

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, gelecek sezon planlamasında Belhanda'ya yer vermek istemiyor. Sarı-kırmızılı kulüp aynı zamanda forvet bölgesine de Mandzukic takviyesi yapmak istiyor.

Suudi Arabistan basınında çıkan haberlere göre, Katar ve Çin kulüpleri Belhanda'yı kadrosuna katmak isterken, Galatasaray 30 yaşındaki oyuncu için 10 milyon euro bonservis istiyor. Haberde ayrıca, Mandzukic'in formasını giydiği Al Duhail'in de Belhanda'yı istediği ve transferde bir adım önde olduğu kaydedildi.



  • Hırvat golcü Mario Mandzukic'in yeniden Avrupa'ya dönmek istemesiyle birlikte, Katar kulübünün Mandzukic artı bir miktar para karşılığında Belhanda'yı kadrosuna katabileceği iddia edildi.

#Mandzukic
#Belhanda
#Galatasaray
4 yıl önce