|

Galatasaray, Diarra ile ilk görüşmeyi yaptı

Galatasaray Futbol Takımı'nın transfer gündemine giren Olympique Marsilyalı oyuncu Lassana Diarra ile ilk görüşme gerçekleşti.

Yeni Şafak
16:51 - 18/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:23 - 18/08/2016 Perşembe
AA
Marsilya ile sözleşmesi bulunan Lassana Diarra'nın takımdan ayrılmak istemesi durumunda bonservis bedelsiz olarak ayrılma hakkı bulunuyor.
Marsilya ile sözleşmesi bulunan Lassana Diarra'nın takımdan ayrılmak istemesi durumunda bonservis bedelsiz olarak ayrılma hakkı bulunuyor.

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün akşam Fransa'ya giden kulüp başkan Dursun Özbek'in danışmanı Mehmet Özbek ve futbol direktörü Cenk Ergün, Lassana Diarra ve menajeriyle bugün bir araya geldi.



Yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtilirken, akşam saatlerinde İstanbul'a dönecek olan Özbek ve Ergün'ün son durumla ilgili transfer komitesine ayrıntılı bilgi vereceği ifade edildi.



Josue geliyor!


Galatasaray'ın Porto'dan kiraladığı Josue transferi ise tamamlandı. Yarın İstanbul'a geleceği ifade edilen futbolcunun 1 yıllığına kiralanacağı ve oyuncunun yıllık 800 bin euro kazanacağı aktarıldı. Josue, Galatasaray'ın bu sezon ki 6.transferi olacak.



Ceza endişesi

Galatasaray'ın transfer gündeminde birinci sırada yer alan ön libero Lassana Diarra'nın Lokomotif Moskova'ya transferinde yaşanan menajer sıkıntısı sebebiyle 10 milyon euro ceza alması transferin önündeki en büyük engel olarak görülüyor. Eğer Fransız yıldız bu konuda sarı kırmızılılara bir bedel ödetme düşüncesine girmezse transferin gerçekleşeceği belirtiliyor. Yıldız futbolcu FIFA'nın kendisine verdiği bu para cezasını ödemezse lisansının askıya alınma tehlikesi bulunuyor.

















#Futbol
#Galatasaray
#Lassana Diarra
#SÜPERLİG
#Transfer çalışmaları
8 yıl önce