|

Galatasaray Hugo ve Rodrigues'le anlaştı

Devre arasında bir çok futbolcuyla yollarını ayırma kararı alan Galatasaray'da kadroya katılacak futbolcularla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılılar gündemdeki futbolcular Vitor Hugo ve Garry Rodrigues'in menajerleriyle anlaşmaya vardı.

Yeni Şafak
14:27 - 5/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:48 - 5/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray, Garry Rodrigues ve Vitor Hugo transferlerini tamamlamak üzere.
Galatasaray, Garry Rodrigues ve Vitor Hugo transferlerini tamamlamak üzere.

Galatasaray, transfer gündeminde yer alan stoper Vitor Hugo ve kanat oyuncusu Garry Rodrigues'in menajerleriyle prensipte anlaşma sağladı. Sarı kırmızılıların kısa süre içerisinde kampa getirmek için yoğun çaba sarf ettiği oyuncuların kulüpleriyle pazarlık aşamasında olduğu ve bu hafta sonuna kadar transferlerin resmiyet kazabileceği öğrenildi.



Garry Rodrigues transferi 'bitti' gibi

Rodrigues'in yerini doldurabilirlerse Galatasaray'a transferine onay vereceğini açıklayan PAOK, Lazaros Lamprou'yu transfer etti. Bu transferin ardından takımdan ayrılması kesinleşen 26 yaşındaki futbolcunun sarı kırmızılılara transferi için gün saydığı belirtildi. PAOK'un Galatasaray'dan 4 milyon euro istediği öğrenilirken Galatasaray'ın oyuncu için son teklifinin 3 milyon euro olduğu ifade edildi.




Vitor Hugo için pamuk eller cebe

Galatasaray'ın devre arası transferi için en çok önem verdiği bölgelerden biri de defans hattı... Sarı kırmızılılar bu anlamda Brezilya Ligi'nin gözde stoperlerinden Vitor Hugo'ya talip oldu. Palmeiras'ta oynayan futbolcunun bonservisi için 5 milyon euroyu gözden çıkartan Galatasaray yönetimi Brezilya ekibinin oyuncunun 7 milyon euroluk bonservisinde indirim talep etti.





Hem Rodrigues hem de Hugo'nun menajerleriyle prensipte anlaşan Galatasaray'ın, kulüplerinin izin vermesi halinde kısa süre içerisinde futbolculara imza attırması bekleniyor.










#Galatasaray
#Vitor Hugo
#Garry Rodrigues
7 yıl önce