|

Galatasaray için Matthias Sammer iddiası

Galatasaray'da özellikle TT Arena'da üst üste alınan mağlubiyetler yönetimi radikal kararlar almaya itti. Sarı kırmızılılar Riekerink'in üstüne sportif direktör getirme kararı aldı.

Yeni Şafak
15:13 - 6/11/2016 Pazar
Güncelleme: 15:30 - 6/11/2016 Pazar
Diğer
Matias Sammer 2012 yılında Bayern Münih'te sportif direktörülük görevine getirilmişti.
Matias Sammer 2012 yılında Bayern Münih'te sportif direktörülük görevine getirilmişti.

Başakşehir maçının ardından olağanüstü toplanan yönetim, yeni sportif direktör getirme kararı aldı. Başakşehir yenilgisi sonrasında G.Saray'da hareketli saatler yaşanmaya başlandı...



Teknik direktör Jan Olde Riekerink üzerinde büyük bir baskı oluştu. Başkan Dursun Özbek, futbolun patronu Alp Yalman ile Mehmet Özbek acil bir toplantı yaptı. Son 3 maçta 6 puan puan kaybı yaşanması acil bir eylem planının masaya gelmesine neden oldu.



Toplantıdan çıkan ortak karar Riekerink'in yalnız kaldığı... Hollandalı teknik adamın yanına tecrübeli bir Türk yardımcı getirilmesi konuşuldu. Fotomaç'ın haberine göre; Mehmet Özbek'in tavsiyesi ise sezon başında da gündeme gelen sportif direktör oldu. Bu konuda bir isim bile gündeme geldi. Bayern Münih'ten ayrılan Matthias Sammer. Alman efsane ile bu hafta bir görüşme yapılması bekleniyor.





Nazifoğlu'ndan ilk açıklama


Sarı-kırmızılı takımda sportif direktör arayışları olduğu haberleri hakkında konuşan Nazifoğlu, yapılan eleştirileri ise normal karşıladıklarını açıkladı. "İstenilen sonuçlar alınamadığında eleştiriler çok normal. Ama yalan haber yapanlar da var. Biz eleştirilere her zaman açığız. Baştan sona yalan haberler ise hiç hoş değil. Maalesef bu tip şeyler artık olağan hale gelmiş. Sanırım toplumdan tepki görene kadar da devam edecekler." diyerek sözlerini tamamladı.







#Galatasaray
#Matthias Sammer
#TT Arena
7 yıl önce