|

Galatasaray idmanında şoke eden görüntü: Ameliyatlar sonrasında böyle görüntülendi

Galatasaray'ın iki sezon önce Alanyaspor'dan transfer ettiği Emre Akbaba, yaşadığı talihsiz sakatlıklar sebebiyle sıkıntılı süreçler yaşıyor. Sarı kırmızılılarda üç ciddi sakatlık yaşayan milli futbolcunun bugün idmanda çekilen görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

14:10 - 22/10/2020 Perşembe
Güncelleme: 20:10 - 22/10/2020 Perşembe
Yeni Şafak
Emre Akbaba'nın geçirdiği ameliyatların büyüklüğü idmanda çekilen bu fotoğrafında daha iyi anlaşıldı.
Emre Akbaba'nın geçirdiği ameliyatların büyüklüğü idmanda çekilen bu fotoğrafında daha iyi anlaşıldı.

Galatasaray'a büyük beklentilerle transfer olan ancak çok ciddi sakatlıklar yaşayan milli futbolcu Emre Akbaba'nın bugün idmanda çekilen fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

2018-2019 sezonunun başında alınan ve o sezonun en sükseli transferlerinden biri olarak gösterilen Emre Akbaba, sarı kırmızılılarda üç ciddi sakatlık yaşadı.

Milli futbolcunun ilk olarak 28 Eylül 2018'de ayak tarak kemiğinde kırık meydana geldi. Bu süreçte 129 gün sahalardan uzak kalan yetenekli futbolcu 23 maçı kaçırdı. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu sonrasında yeniden sahalara döndü ve bu kez çok daha ağır bir sakatlıkla karşı karşıya kaldı. Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşmada kaval ve alt adale kemiğinde kırık meydana gelen oyuncu tam 192 gün yeşil sahalardan uzak kaldı.

Bu sakatlığı da atlatan ve geçtiğimiz sezon ligin bazı bölümlerinde adından söz ettiren Emre Akbaba, yeni sezon öncesinde uyluk gerilmesi sorunu yaşadı. Akbaba bu sebepten dolayı da 83 gün sahalara uzak kaldı.

  • Milli Takım havuzunun önemli oyuncularından biri olan Emre Akbaba'nın geçirmiş olduğu ameliyatlar artık çekilen fotoğraflarından da net bir şekilde belli oluyor. Yetenekli oyuncu şimdilerde yeniden eski formuna kavuşmayı planlıyor.




#​Galatasaray
#Alanyaspor
#Emre Akbaba
3 yıl önce